reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Ja jestem 10 dni po seksach w okolicy domniemanej owu, ale nie mam już testów i już to chromole, nie zamawiam na razie kolejnych, a na te z Rossmanna czy z apteki - szkoda mi hajsu. Czas zająć się czymś na co ma się wpływ - czyli urlopem we wrześniu
a jest już jakiś plan na ten urlop?😄

No właśnie o to mi chodziło żeby Wam pokazać, że mimo iż na USG lekarka stwierdziła cykl bezowulacyjny to test owulacyjny wyszedł praktycznie pozytywny. Wlasnie zrobiłam kolejny i taka sama sytuacja. Także można się sugerować testami, ale jednak parę razy trzeba na USG się przejść.
Tak, wiadomo tylko monitoring prawde powie, testy owu u niektórych się sprawdzają, u niektorych nie.
Tak samo jest z odczuciami owulacyjnymi , np. Jak byłam na usg w lutym, to bolał mnie przed prawy jajnik bardziej, a wyszło, że owu była z lewego.

Moje zapasy. 76 testów 😜

Załączniki

• e22244e7-bea8-44bf-b000-4ecadcadf8e8.jpeg
    e22244e7-bea8-44bf-b000-4ecadcadf8e8.jpeg
    119,2 KB · Wyświetleń: 107
reklama
Do góry