Wiola.G1234
Fanka BB :)
dobra ,umywam się przy WasMoje 40 idzie a w domu 5
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobra ,umywam się przy WasMoje 40 idzie a w domu 5
a jest już jakiś plan na ten urlop?Ja jestem 10 dni po seksach w okolicy domniemanej owu, ale nie mam już testów i już to chromole, nie zamawiam na razie kolejnych, a na te z Rossmanna czy z apteki - szkoda mi hajsu. Czas zająć się czymś na co ma się wpływ - czyli urlopem we wrześniu
Ja mam 2 szt3 testy to zapas? Ja mam z 50
Jeszcze poczekam jakie terminy na Gruzję się pojawia w szalonej środzie z Lot dzisiaj, ale na razie jest plan: Teneryfa-Santiago de Compostela-Madryt-Wawa jest już jakiś plan na ten urlop?
Tak, wiadomo tylko monitoring prawde powie, testy owu u niektórych się sprawdzają, u niektorych nie.No właśnie o to mi chodziło żeby Wam pokazać, że mimo iż na USG lekarka stwierdziła cykl bezowulacyjny to test owulacyjny wyszedł praktycznie pozytywny. Wlasnie zrobiłam kolejny i taka sama sytuacja. Także można się sugerować testami, ale jednak parę razy trzeba na USG się przejść.
też zaczynałam od dwóch....Ja mam 2 szt
i oczywiście elekttroniczne clearblue trzymane, jak już się wysika pozytyw na jakimś chujpasku?Moje zapasy. 76 testów
i oczywiście elekttroniczne clearblue trzymane, jak już się wysika pozytyw na jakimś chujpasku?