nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
A weź idź...Możesz, tylko musisz dokupić testów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A weź idź...Możesz, tylko musisz dokupić testów
To się nie sprawdza bo muszę ciągle jeździć do Rossmanna, a tam wiejskie plotkary widzą co kupuję więc wolę zamówićWy tak o testach, a ja mam tylko jeden paskowy Facelle. To celowe działanie, bo przynajmniej wiem, że nie mogę zacząć sikać za wcześnie.
A wiesz kiedy miałaś owulację?Mam tak powalony ten cykl, że szok
Testy negatywne, ale serio dałam się nabrać, że pykło. Chyba to będzie długi cykl. Cycki bolą niemiłosiernie. Badam szyjkę już od jakiegoś czasu i nie jest ona takjak zwykle przed okresem. Jest jakaś dziwna, dlatego też to dawało mi sygnały, że może coś pykło. A tu nic, możliwe że cykl się wydłuży. Czekam do niedzieli na @.
Ja zawsze czmycham do samoobsługowej i tyle mnie widzieli.To się nie sprawdza bo muszę ciągle jeździć do Rossmanna, a tam wiejskie plotkary widzą co kupuję więc wolę zamówić
A ile hajsu zostawisz!To się nie sprawdza bo muszę ciągle jeździć do Rossmanna, a tam wiejskie plotkary widzą co kupuję więc wolę zamówić
ja zawsze do samoobsługowej idę bo mi dziwnie iść do zwykłej kasy np z 8 testami (po co kupować mniej?)To się nie sprawdza bo muszę ciągle jeździć do Rossmanna, a tam wiejskie plotkary widzą co kupuję więc wolę zamówić
Myślisz, że nie łypią okiem na mnie ?Ja zawsze czmycham do samoobsługowej i tyle mnie widzieli.
Nie wiem jak Wy to robicie Ja nic nie widzęuff, dziękuję, już myślałam, że do reszty zwariowałam