reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Witam się na wątku lipcowym, oby dla nas wszystkich szczęśliwym i ostatnim 🍀

Aaaaaa! A ja nie wiem na kiedy się zapisać?!? 😬 Może jednak na 03.07. tak jak pierwsza beta ma być. Może wytrzymam, co myślicie? Wytrzymam? 🤦🏼‍♀️😂
Nie podpowiem, bo ja zapisałam się 8 dni po 😁😆😄 chyba dokupie na te 2 dni pierwsze facelle paskowe, bo mam pinki i vitam strumieniowe tylko i 1 doz.

reklama
Cześć! :)
Proszę o wpisanie na testowanie 13 lipca.
W tym cyklu miała być inseminacja, ale w wymazie wyszła mi infekcja i musielismy przełożyć na kolejny cykl. Ale mąż osobiście zainseminował i mam nadzieję, że skutecznie ;)

Cześć, chciałam się przywitać w nowym miesiącu, od jakiegoś czasu Was podczytuje i chyba nadszedł czas żeby dołączyć do grona. 😊 Starania od 9 miesięcy, dzieki Wam zaczęłam robić owulaki, mierzyć temperaturę i zrobiłam podstawowe badania, mam nadzieję, że może jak się zapisze to w końcu zaskoczy 😏 Proszę o zapisanie na 20.07. Trzymam 🤞 za wszystkie ⏸️

Cześć, chciałam się przywitać w nowym miesiącu, od jakiegoś czasu Was podczytuje i chyba nadszedł czas żeby dołączyć do grona. 😊 Starania od 9 miesięcy, dzieki Wam zaczęłam robić owulaki, mierzyć temperaturę i zrobiłam podstawowe badania, mam nadzieję, że może jak się zapisze to w końcu zaskoczy 😏 Proszę o zapisanie na 20.07. Trzymam 🤞 za wszystkie ⏸️
Cześć! Miło Cię poznać :)

reklama
Do góry