reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Zrobiłabyś za mnie 230 przysiadów? 🥹
Stop Motion Yes GIF by Mouse

reklama
i dostała to pozwolenie?🤔 ja mam dylemat jak to wszystko rozegrać bo mimo bycia wierzącą i praktykującą, jestem zdecydowana na in vitro. No i nie wiem czy tam próbować jakoś ten kościół zmieniać 🤣 oswajać itp., czy po prostu się „obrazić” No ale to jeszcze na decyzje przyjdzie czas
Z tego co ja wiem to znajomym znajomych ksiądz odmówił chrztu dziecku z in vitro. Inni się nie przyznali i ochrzcili.

Kurczę mój chłop jest totalnie anty-kwiatkowy. W naszym prawie 10 letnim związku dostałam od niego może 3 razy kwiaty. Co najśmieszniejsze, teść kupuje teściowej kwiaty na każda okazje, ale i bez okazji i to bardzo często. Coś ten mój chłop się niestety nie wdał w tatusia pod tym względem. Ostatnio myślałam ze padnę, bo dostaliśmy nowy flakon i tak stał na wyspie pusty i wracam z zakupów i stary się pyta czemu kwiatów nie kupiłam bo tak fajnie by wyglądały xD nosz kurna, czyli jednak zauważył i docenia obecność kwiatów, ale totalnie nie jako romantyczny gest :D

i dostała to pozwolenie?🤔 ja mam dylemat jak to wszystko rozegrać bo mimo bycia wierzącą i praktykującą, jestem zdecydowana na in vitro. No i nie wiem czy tam próbować jakoś ten kościół zmieniać 🤣 oswajać itp., czy po prostu się „obrazić” No ale to jeszcze na decyzje przyjdzie czas
Tak, tylko był warunek - każdy zarodek miał zostać wykorzystany. Z pewnością nie każdy na to przystanie, trzeba trafić na takiego "ludzkiego" księdza.

A zgłębiałaś to, dlaczego kościół jest anty? Bo poza jakimś pierdololo szyszek w stylu: dziecko narodzone żyje dzięki śmierci swojego rodzeństwa 🤯to nie słyszałam niczego racjonalnego

reklama
Do góry