koko.sanka
Fanka BB :)
Smaczne jedzonko i stylowe laćkiTo jak wstawiamy sowje żarcie to wstawiam moją sałatkę Cezar
Zobacz załącznik 1546299
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Smaczne jedzonko i stylowe laćkiTo jak wstawiamy sowje żarcie to wstawiam moją sałatkę Cezar
Zobacz załącznik 1546299
Mieliśmy ściągaczkę Karchera, ale szybko przestała działać. Druga, po wymianie gwarancyjnej, tak samo. Mamy teraz elektryczną Viledę, ale w sumie wolę robić częściej, ale samą żółtą szmatkąTa ściągaczka to taka elektryczna Karchera? Nie lubię badziewia
O tak, raz byliśmy w pl w knajpie na golonce (knajpa gril) ... skończyło sie na tym, że " zjadł tylko to dobre mięsko" nie najadl sie , domówił kiełbasę, ale taką suchutką , wysuszoną wręczMój też tak miał, ale go wyszkoliłam i teraz wpieprza wszystko: skrzydełka, żeberka Jak mi na początku znajomości powiedział co on je to się złapałam za głowę. Nie mogłabym tak żyć. Ostatnio nawet namówiłam go na zjedzenie golonki (oczywiście tylko mięso), więc jestem z siebie dumna
A gdzie mieszkasz?czyli jedziemy na tym samym wózku ilu mnie testy tez negatywne 12 dc a tu gdzie mieszkam nie ma czegoś takiego jak monitoring czy bety …. Po poronieniu nawet scanu nie robią a konsultacje miałam telefoniczna czy nic nie boli i jak się czuje. Wiec niestety wszystko na wyczucie bo cykle przed strata miała 26 dni a teraz nie wiadomo … ale mam nadzieje że trafimy
Chyba tak, ja mam tąMają tylko jeden rodzaj? Bo ja się rozglądam za nową.
Ja też bym mogła jeść codziennie mięcho na obiad, ziemniaki może nie, ale jakiś dodatek i surówkę/mizerię/buraczki zasmażaneto mąż siostry musi mieć typowy polski obiad, czyli ziemniaki plus mięso. Żadnych makaronow ani ryżu nie tknie czasem jej współczuję. Mój też może jeść 3 dni to samo. Już się przyzwyczaiłam że wiem co lubi a czego nie i staram się tak dobierać żebysmy oboje to zjedli. Ja np bardzo lubię sos pieczarkowy, w ogóle pieczarki pod każdą postacią, a on nie i jest konflikt ale jak chce sobie zrobić taki sos to wtedy jemu wymyślam np fasolkę po bretońsku albo cos innego, czego ja nie lubię mam nadzieję że młody nie pójdzie w ślady ojca bo się zastrzelę chociaż widzę że raczej idzie w moje ślady (oby)
Bo źle używaszTa ściągaczka to taka elektryczna Karchera? Nie lubię badziewia
Uwielbiam placki ziemniaczane ale nienawidzę ich robić. Wszędzie tłuszcz, mnóstwo mycia. Dlatego tez jak idziemy do knajpy na polskie żarcie to ja z reguły biorę placki, a nie schabowego.Ja też bym mogła jeść codziennie mięcho na obiad, ziemniaki może nie, ale jakiś dodatek i surówkę/mizerię/buraczki zasmażane
U nas za to jest konflikt, bo ja kocham- dosłownie! placki ziemniaczane, a mój nie i jak ja robię, to ja mogę zjeść kilka na raz, mąż zje, żeby nie było przykrości, ale wiem, ze nie przepada
Ja używam płyn do szyb K2, taki do samochodów. Do tego ręcznik papierowy albo ściereczka.A ja mam pytanie z innej beczki. Mycie okien. Słyszałyście o scierkach Jemako? Warto? A może macie inne godne polecenia?