reklama
Lilli2
Fanka BB :)
Zamawiałam w czerwcu bluzkę z mohito i paczkomatem przyszło po 3 dniach. Tylko, ze teraz są wyprzedaże, więc różnie to może byćMam też pytanko z innej beczki- macie jakieś doświadczenia, jeżeli chodzi o dostawę z mohito? Zamówiłam dzisiaj sukienkę przez paczkomat, dostawa niby 1-6 dni roboczych, a potrzebuję jej na niedziele na imprezę W razie czego mam alternatywę, pójdę w czym innym, ale może któraś z was się orientuje, czy mam się na 2 dni nastawiać, czy bardziej na 6 XD
Lwica1410
Nigdy nie mogłam ogarnąć tego połączenia.Placki ziemniaczane z cukrem i śmietaną
U mnie placki z sosem lub z białym serem.
Kosinka94
Moderator
Kocham koper, jeszcze z młodymi ziemniaczkami i masełkiemMięsko może być z żyłkami, może być z tłuszczykiem. Lubię mięsko. Lubię też sałatki.
Lubię tatara.
Nie lubię przypraw korzennych, mających mocny aromat, bazyli itp. też nie. Koperku mój wróg. Będąc dzieckiem wyczuwałam go nawet jak mama próbowała przemycać. Powodował u mnie odruch wymiotny. Teraz już tylko go nie lubię. Pietruszki też nie.
Motylkowa!
Lilli2
Placki ziemniaczane z cukrem i śmietaną
Placki ziemniaczane z dżemem
Ale mi smaku narobiłyście.
koko.sanka
Oh, dziękuję, teoretycznie w sobotę też dostarczają najwyżej poszukam w pobliskich galeriach, pojadę i kupię stacjonarnie, a tą z przesyłki zwrócęZamawiałam w czerwcu bluzkę z mohito i paczkomatem przyszło po 3 dniach. Tylko, ze teraz są wyprzedaże, więc różnie to może być
koko.sanka
To ja tak mam z kminkiem! Od dziecka do dzisiaj, wszędzie go wyczujęMięsko może być z żyłkami, może być z tłuszczykiem. Lubię mięsko. Lubię też sałatki.
Lubię tatara.
Nie lubię przypraw korzennych, mających mocny aromat, bazyli itp. też nie. Koperku mój wróg. Będąc dzieckiem wyczuwałam go nawet jak mama próbowała przemycać. Powodował u mnie odruch wymiotny. Teraz już tylko go nie lubię. Pietruszki też nie.
wrobelmm
Naleśniki, placki, kluski leniwe, pierogi z serem, racuchy z jabłkami… Kocham je wszystkiePlacki ziemniaczane z dżemem
Ale mi smaku narobiłyście.
reklama
wrobelmm
Z białym serem nigdy nie jadłam, a w wersji z sosem nie przepadam. Czasem skubnę od męża, żeby się przekonać, że to nie mój smak On lubi placki nawet z ketchupem i to jest połączenie, którego ja nigdy nie zrozumiemNigdy nie mogłam ogarnąć tego połączenia.
U mnie placki z sosem lub z białym serem.