reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

kocham pastę z makreli!!!! 🤤 Moja Mama ma robi pyszna, zawsze jak do niej przyjeżdżamy proszę by zrobiła

Moje śniadanie to taki o to bełt 😅 i praktycznie codziennie to samo, kocham owsiankę ❤️

Też uwielbiam owsianki! Ostatnio wykorzystuję mrożone wiśnie i dzień wcześniej wieczorem daję na spód pojemnika wiśnie, na to sypię płatki owsiane, daję łyżeczkę miodu i zalewam jogurtem naturalnym. Rano tylko mieszam i jest pyszniutka. :D

reklama
Hmm.. ja nawet nie mam w domu testu. Jak @ nie przyjdzie to w poniedziałek zakupię.

Moje sunie zaczepno-obronne.
Zobacz załącznik 1543986
Za to mojego psa nie ma. Nigdzie nie mogę go znaleźć. 🤪
IMG20230705081040.jpg

@Brownie1992 ja też dziś zjadłam zdrowe śniadanie, specjalnie dla Ciebie. Dwie kromki ciemnego chleba i do tego zrobiłam pastę z jajek na twardo, połówki awokado i łyżeczki wegańskiego majonezu 😎

W ogóle przez te nasze wyzwania ruszamy z porządkowaniem domu chyba. Bo mąż się rozochocil, on już od kilku dni biega na orbitreku, ja powiedziałam, że dzisiaj też chwilę pobiegam na rozgrzewkę, bo chce się porozciagac porządnie, to on i na rozciąganie chętny, więc musimy posprzątać sale treningową. No a w sumie odkładamy kończenie jej urządzania (brakuje szafek na sprzęt), bo to jest element z systemu naczyń powiązanych przemeblowania całego domu, które mamy wstrzymane przez jedno pomieszczenie, które będzie albo pokojem dziecięcym, albo moim pokojem, a jest graciarnią. W każdym razie uznałam, że mam dość czekania i dzisiaj jedziemy do Ikei po szafki na sale treningową i zaczynamy tym samym akcje przemeblowania. dość czekania na finał starań!

Nawet nie mogę czytać owsiankach. Chyba jakiś uraz mam. W pracy mnie miłośnicy owiasnek usiłowali przekonać. Przynosili mi różne cuda do próbowania. No więcej niż łyżeczki nie byłam w stanie przełknąć.

reklama
@Brownie1992 ja też dziś zjadłam zdrowe śniadanie, specjalnie dla Ciebie. Dwie kromki ciemnego chleba i do tego zrobiłam pastę z jajek na twardo, połówki awokado i łyżeczki wegańskiego majonezu 😎

W ogóle przez te nasze wyzwania ruszamy z porządkowaniem domu chyba. Bo mąż się rozochocil, on już od kilku dni biega na orbitreku, ja powiedziałam, że dzisiaj też chwilę pobiegam na rozgrzewkę, bo chce się porozciagac porządnie, to on i na rozciąganie chętny, więc musimy posprzątać sale treningową. No a w sumie odkładamy kończenie jej urządzania (brakuje szafek na sprzęt), bo to jest element z systemu naczyń powiązanych przemeblowania całego domu, które mamy wstrzymane przez jedno pomieszczenie, które będzie albo pokojem dziecięcym, albo moim pokojem, a jest graciarnią. W każdym razie uznałam, że mam dość czekania i dzisiaj jedziemy do Ikei po szafki na sale treningową i zaczynamy tym samym akcje przemeblowania. dość czekania na finał starań!
No i super 🤩

Do góry