reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

w którym tygodniu urodziło sie wasze dziecko?

Dzis od rana mam dobry humor :) , jakoś ta wieść,że mały moze niedługo wyjść mnie tak podnosi na duhu :):) , wiadomo było,że kiedys w końcu wyjdzie, ale.....p.doktor nie mówiła żadnego terminu bo "jeszcze nie wiAdomo " , a tu w końcu padło, może nie tak dokładnie,bo zawsze może byc jakieś"ale" , ale jednak :):).
Pozdrawiam Wszystkich !!
Czekamy na randke Martynki z Pawełkiem :) hehe ;) (jeszcze duuużo wody musi upłynąć)

reklama
witajcie kobitki! jak się cieszę ze trafiłam na Wasze forum... czuje sie nieprawdopodobną więź wiedząc że niestety musiałyscie przechodzic przez podobny horror jak ja...ale staram się o tym wszystkim zapomniec...bo mozna się wykończyc psychicznie...jak macie ochote poogladac mojego Wielkiego Juz FACETA to zapraszam do "zdjecia wczesniaczkow"
teraz05053fi.jpg

ojej, chyba stworzymy druzyne pikarską z naszych wczesniaków :laugh:
trysia77 mój synek ma juz prawi roczek i trudno mi uwiezyc że rok temu bałam sie o jego życie :( ehh szkoda wspominać, teraz jest juz dobrze!

to moze i my zasilimy wczesniacza druzyne pilkarska:-) Mamy juz 5 miesiecy i tez jestesmy wczesniakami.Na imie mamy Kuba i Kamil:-)

Zauwazyliscie ze jakos wiecej rodzi sie chlopcow niz dziewczynek?
Jak lezalam w szpitalu to na caly oddzial urodzila sie tylko jedna dziewczynka:-) to dobrze - dziewczyny beda mialy w czym wybierac jak dorosna:-)

reklama
No pewnie Kasiu jak obiecalas Pawelkowi to nie mozesz zlamac obietnicy:-) Sa w podobnym wieku to beda mieli o czym rozmawiac:-)

Do góry