reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W którym tygodniu i z jaką wagą urodziły się bliźniaki

Moi chłopcy 37 tyg, przez cc (planowane o ułożeni miednicowo i poprzecznie byli)
Konradek - 2810 i 49cm (teraz ok.14kg)
Michałek - 2500 i 50cm (teraz około 15kg)
Obydwaj dostali po 10 punktów i od urodzenia mają wilcze apetyty...

Jacy oni byli maleńcy a teraz - ciężko ich podnieść...

reklama
moje gwiazdy PORÓD SILAMI NATURY 35tyg i 5 dni.

LENA (starsza) 1950 i 45 cm
OLIWIA (młodsza) 2700 i 50 cm

nie bylo syndromu podkradania, ciaza dwuowodniowa dwukosmówkowa. po prostu Lena byla scisnieta przez swoja siostre i mnie sobie przybierala na wadze;)

Moje chłopaki urodzili się w 38 tyg. cc
Kamilek - 3050
Michałek - 2250

Teraz Kamilek 6500 a Michałek 6850.

Paulinka
ticker.php

Poród w 35 tyg przez cc z powodu zbyt dużego ucisku macicy na nogi (spuchnięte jak balony)
Kacperek 46 cm 2190 g 10 pkt
Tomuś 46 cm 2300 g 10 pkt
a teraz mam małe grubaski Kacperek 7655 g i Tomuś 7600

reklama
u mnie CC w 38 tyg ulozone synus posladkowo corcia glowkowo
Wiktoria 2480 9pkt ( 1minus zabarwienie skory) 46cm
Oliwier 2280 8pkt (1minus za zabarwienie skory i 1 minus za odruch miesni) 48cm

Do góry