reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W którym tygodniu i z jaką wagą urodziły się bliźniaki

reklama
34 tydzien ciazy -dziewczynka 1.720 chlopczyk 2.220 ale urodzily sie tak wczesnie tylko przez moje wysokie cisnienie dzis maja 14 miesiecy i nie odrozniaja sie od rowiesnikow ;)

W 33 tyg. cc z powodu odejścia wód.
Natan waga 2430 45 cm. i Alan waga 2070 47 cm. dostali po 10 punktów.
W szpitalu byliśmy 12 dni i narazie wszystko jest dobrze :))

Cześć,
jestem w 23 tc, a już wiem, że od 34-go tyg. będę leżeć w szpitalu, (to moja pierwsza ciąża, i to bliźniacza, mam skończone 35 lat), napiszcie proszę czy Wy też leżałyście duzo wcześniej w szpitalu, nie widzę w tym problemu, bo to wszystko tylko dla bezpieczeństwa moich dzieciatek(córcia i synek).
pozdrawiam mamuśki bliźniaków:)

Nasze maluszki przyszły na świat przez cc 26.03.10 ( ułożeni główkowo,poprzecznie)
Daniel 2680 g 53 cm ( teraz ok 9300)
Maja 2770 g 51 cm ( teraz ok 8300)

są przesłodkie i zupełnie różne od siebie :):):)

Cześć,
jestem w 23 tc, a już wiem, że od 34-go tyg. będę leżeć w szpitalu, (to moja pierwsza ciąża, i to bliźniacza, mam skończone 35 lat), napiszcie proszę czy Wy też leżałyście duzo wcześniej w szpitalu, nie widzę w tym problemu, bo to wszystko tylko dla bezpieczeństwa moich dzieciatek(córcia i synek).
pozdrawiam mamuśki bliźniaków:)

angel, zapraszamy na wątek ciążowy a później mamuśkowy :)
ja byłam w podobnej sytuacji jak Ty i nawet starsza :p Szpital zaliczyląm dwa razy na dłużej, w 34 tc to nie tak najgorzej, pewnie jak skończysz 36 tyg to Ci ciążę rozwiążą przez cc. Wszystkiego dobrego :) ja niestety tylko do 34 dotrwałam.

reklama
Do góry