reklama
Cześć,
jestem w 23 tc, a już wiem, że od 34-go tyg. będę leżeć w szpitalu, (to moja pierwsza ciąża, i to bliźniacza, mam skończone 35 lat), napiszcie proszę czy Wy też leżałyście duzo wcześniej w szpitalu, nie widzę w tym problemu, bo to wszystko tylko dla bezpieczeństwa moich dzieciatek(córcia i synek).
pozdrawiam mamuśki bliźniaków
jestem w 23 tc, a już wiem, że od 34-go tyg. będę leżeć w szpitalu, (to moja pierwsza ciąża, i to bliźniacza, mam skończone 35 lat), napiszcie proszę czy Wy też leżałyście duzo wcześniej w szpitalu, nie widzę w tym problemu, bo to wszystko tylko dla bezpieczeństwa moich dzieciatek(córcia i synek).
Cześć,
angel, zapraszamy na wątek ciążowy a później mamuśkowy
ja byłam w podobnej sytuacji jak Ty i nawet starsza Szpital zaliczyląm dwa razy na dłużej, w 34 tc to nie tak najgorzej, pewnie jak skończysz 36 tyg to Ci ciążę rozwiążą przez cc. Wszystkiego dobrego ja niestety tylko do 34 dotrwałam.
reklama