Kaala
Fanka BB :)
A testy wychodziły negatywne i poszłaś na betę czy jak ? Bo u mnie 8 dpo i negatywyCiąża
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A testy wychodziły negatywne i poszłaś na betę czy jak ? Bo u mnie 8 dpo i negatywyCiąża
z Paniki zrobiłam dziś, na razie negatywny.. nie wiem co chciałam nim zdziałać w takiej sytuacji...A moze to implantacja? Moze jutro powinnaś test zrobić?
Od wczoraj czyli 24 DC test pozytywny owulacja prawdopodobnie 15.06 więc 9 dpo dopiero wyszedlA testy wychodziły negatywne i poszłaś na betę czy jak ? Bo u mnie 8 dpo i negatywy
Czekam na Twoją betęGratuluję!!!!
Bardzo się cieszę, ze się udało ! dużo zdrówka życzęOd wczoraj czyli 24 DC test pozytywny owulacja prawdopodobnie 15.06 więc 9 dpo dopiero wyszedl
Pod pachą mija się z celem. Musi być w kontakcie ze sluzowka, zawsze w tym samym miejscu i godzinie. Ja mierze pod językiem.Dzięki. Ja po prostu mierzyłam sobie temp ciała pod pachą, był spadek dwa, trzy dni temu i myślałam, że może jakimś cudem implantacja, ale już mi się zaczęły dolegliwości przed okresowe
Będzie widział czy są pęcherzyki i jakiś dominujacy. Choć ja byłam w 8 dc i nic nie było widać, miał być cykl bezowulacyjny a tydzień później poszłam znów bo z objawów i testów wychodziło że będzie owu i rzeczywiście był pęcherzyk na 17.3mmMam pytanie kalendarzyki prognozują mi owu albo 4.07 albo 6.07... czy ginekolog bedzie widział 30.06 czy cos tam się szykuje? Czy musialabym być konkretnie w te dni?
GratulacjeCiąża
gratulacje!Ciąża
U mnie będzie 12 dzień cyklu, oby cis wypatrzylPod pachą mija się z celem. Musi być w kontakcie ze sluzowka, zawsze w tym samym miejscu i godzinie. Ja mierze pod językiem.
Będzie widział czy są pęcherzyki i jakiś dominujacy. Choć ja byłam w 8 dc i nic nie było widać, miał być cykl bezowulacyjny a tydzień później poszłam znów bo z objawów i testów wychodziło że będzie owu i rzeczywiście był pęcherzyk na 17.3mm
Gratulacje
Trzymam kciuki mocno! Ja ten cykl spisałam na straty, jeśli beta potwierdzi ciążę, to uznam to za prawdziwy cud.Będzie dobrze, najważniejsze zrobic w poniedziałek i sprawdzić przyrost.
U mnie juz od wczoraj koncowka @, dzisiaj czysto... dzialanie rozpoczęte od wczoraj oby tylko nie okazał sie jakiś cykl bezowulacyjny
Ja robiłam 8dpo i był negatywny, wczoraj już pozytywny. Zrób za kilka dni.A testy wychodziły negatywne i poszłaś na betę czy jak ? Bo u mnie 8 dpo i negatywy