reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W co się bawić z dzieciaczkami?

no calkowicie sie raczej telewizora nie pozbede ale mysle ze powiesimy jakis maly w sypialni zeby byla mozliwosc obejrzenia wieczorem wiadomosci innych programow raczej nie ogladamy
(chwilowo mamy taki stary w salonie ale w przyszlym miesiacu przewioze go do mamy jak tylko kupie nowy ktory bedzie sie nadawal do zawieszenia na scianie)

reklama
Mysle ze nie ma sensu rozprawiac tu czy warto ogladac tv czy nie bo to prywatna sprawa kazdego my z W ograniczylismy sie do ogladania wiadomosci czyli jakies pol godziny dziennie i to nam wystarcza , ale przyznam ze z przerazeniem patrze np na siostrzenice mojego meza (6lat) ktora codziennie oglada bajki przez minimum 4 godziny ,ale nigdy nie powiedzialam siostrze W ze wydaje mi sie ze to troche za duzo bo to jej dziecko i ona decyduje na co jej pozwolic i ciesze sie ze ze strony mojeje i W rodziny nikt nigdy nie komentowal tego jak wychowuje Zuzie( no moze z wyjatkiem tego ze Zuzia nie miala smoczka co bylo trudne do zaakceptowania dla mojej tesciowej ale na szczescie odpuscila):-D

Ja też małego out od tv, ale ten program mu specjalnie włanczam, aby choć pare minutek zajoł się sam sobą jak np muszę obrać ziemniaki czy skoczyć do kibelka, a ten program jest naładowany pozytywnymi piosenkami :-)

No może R coś poprzestawiał i dlatego mamy ten program, ale jeszcze jedna dziewczyna pisała na BB, że ma Baby tv:rofl2:

Ja mam alergie na te głupkowate bajki jak np Królik Bugs i jego teksty i inne głupie bajki, które naładowane są brzydkimi wyrazami lub pomysłami nie zawsze bezpiecznymi np sąsiedzi. i dlatego Kuba nie będzie takich bajek oglądał. Bardzo podobają mi się bajki na disney channel.

baby TV potrafi zająć maluszka, a mnie najbardziej podobają się piosenki. Piosenki mozna posluchac w necie bo baby tv ma radio internetowe, nie mam tu glosnikow wiec nie wiem czy sa w polskiej wersji.

BabyTV

reklama
Do góry