Mój Dawidek uwielbia książeczki, jak widzi którąś to się trzesie z radości i kwika, jak potrzebuję go czymś zająć albo go uspokoić to książeczka zawsze pomaga:-):-) uśmiech od ucha do ucha i cały zadowolony patrzy z ciekawością.
reklama
Luandzia - przymierzam sie do przygotowania tych bloczkow do nauki czytania..i zmartwil mnie ich rozmiar Na prawde 10 cm X 60cm???? toc to takie dlugasne paski? przeciez tam maja byc krotkie slowa a nie zdania? moze 10cm x 6 cm a nie na 60cm...bo nawet blok ktory kupilam, choc z tych wikeszych jest za maly na ten rozmiar...nie podoba mi sie to za bardzo...wole chyba zamowic na allegro
luandzia1
Entuzjast(k)a
Jeszcze raz sprawdziłam czy czegoś nie pomyliłam ale nie 10x60 cm z bloku będzie trudno chyba że posklejać ....ja kupiłam bristol.
luandzia1
Entuzjast(k)a
Luandzia - a ja chyba sie skusze na kupno na allegro. bo to na to samo wyjdzie w sumie...
A ile kosztuja na allegro bo z tego co widzialam to sporo (chyba okolo 200zl) a na sto kartonow trzeba wydac ok 20 zl
luandzia1
Entuzjast(k)a
Znalazlam tez karty na allegro za 70 zl ale
- maja mniejsze wymiary niz jest w orginalnej metodzie
- kart z pojedynczymi wyrazami jest 75 a wg skroconej metody NA POCZATEK potrzebne jest 100 (standartowo trzeba zrobic 500 kart )
Ja mam 100 pozniej systematycznie bede dorabiac
- kart z pojedynczymi wyrazami jest 75 a wg skroconej metody NA POCZATEK potrzebne jest 100 (standartowo trzeba zrobic 500 kart )
no tez takie znalazlam...ale mozesz mi wytlumaczyc ( jako psycholog) po co takie dlugie paski? skoro wyraz sila rzeczy, chocby najbardziej bukwiasty bedzie na srodku a z boku zostanie tyle wolnego miejsca? czy to chodzi o przyzwyczajenie ucznia do wzorca? ze kiedy bedzie dluuuuuuuuuuuuuuuuuzsze slowo, czyli za okolo rok czasu, kartonik bedzie mial identyczna wielakosc,czy tak?Znalazlam tez karty na allegro za 70 zl ale
reklama