reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Uzdolnione mamuśki - biżuteria, hafty, szydełko, rysunki itd! chwamy się :)

reklama
Gnideczko już dawno miałam się pytać jak tam aniołeczki, ale widzę, że poradziłaś sobie świetnie:-)

To i ja się pochwalę, efekt mojej weekendowej pracy:tak:
Zobacz załącznik 519749

Smoniczko nie poradziłabym sobie gdyby nie Twoja pomoc! Dziekuję:* a z czego Ty zrobiłaś te literki? to jest materiałowe? wypychane takie? ręcznie robiłaś, czy masz maszyne??? muszę też coś takiego wymodzić, tylko jeżeli chodzi o szycie to ja straszna łajza jestem...

smoniczka super literki, rewelacja :)

gnidka aniołeczki i buciki po prostu cudowne :) i po raz kolejny popadam w rozpacz, że ja nie umiem robić ani na szydełku ani na drutach :(

Gnideczko cieszę się, że mogłam pomóc :-)

A co do literek to szyłam z filcu. Wydaje mi się najbardziej odpowiedni bo się nie siepie i nie trzeba podwijać :tak: Wydrukowałam sobie szablon literek, wycięłam je z filcu, a później na przedniej warstwie dokleiłam (bo ja taki leniuszek jestem :-)) kwiatki i trawę. Doszyłam tylko łodygi i zszyłam do kupy. Do środka napchałam waty i to tyle. Proste a bardzo efektowne :tak:

Dziewczyny zazdrość mnie od rana zjada jak patrze na te Wasze dzieła!! piękne naprawdę!

Gnidaka te aniołki cuuudne tak mi się marzy teraz przy kominku zawiesić:)) chyba mamę zmęcze o nie bo ja to nic nie potrafię:( moja mama bałaby się zostawić mnie z drutami czy szydełkiem, że oko sobie wyjmę hehe
ale racji trochę w tym ma bo pisze do Was ktoś kto naprawiał jedynie motylka z papieru i zlepił sobie powieki i rzesy kropelką :-D

Nooooo!!! Nareszcie skończyłam mój projekt. Byłoby szybciej, ale musiałam czekać na dostawę (wyczerpanie materiału). Przyznam, że spodenki mnie psychicznie wykańczały, ale teraz jestem dumna... w kolejce czekają 3 następne projekty...

Załączniki

• 12122012444.jpg
    12122012444.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 62
  • 12122012443.jpg
    12122012443.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 56
  • 12122012439.jpg
    12122012439.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 74
Gnidka cudeńka. Chętnie bym wydziergała na szydełku czapeczkę ale mojemu mężusiowi strasznie się nie podobają szydełkowe robótki więc nawet nie zaczynam.

reklama
Do góry