reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Uzdolnione mamuśki - biżuteria, hafty, szydełko, rysunki itd! chwamy się :)

reklama
potwierdzam buciki cudowne...i sweterek też. Ubolewam tylko, że ja nie potrafię robić ani na drutach ani na szydełku a tyle cudnych rzeczy można by stworzyć ;(;(

kolejny dzień chwalenia się :D:D moje ostatnie dzieła:

Załączniki

• IMG20121126_004.jpg
    IMG20121126_004.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 80
chwale się ostatnim dziełem :) i chyba na tym zakończę moje szycie przytulanek. Mam już ich całe pudło więc chyba wystarczy :) może jak już się dzidziol urodzi to coś na bieżąco będę szyć...póki co odpoczynek :)

Załączniki

• IMG20121129_001_edit.jpg
    IMG20121129_001_edit.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 75
Ruszyła produkcja pełną parą. Aniołki zrobiłam do pracy dzisiaj - w ramach małego upominku gwiazdkowego (śmiesznie to wygląda, bo każdy inny :p ), rękawiczki dla mojego bąbla i buciki dla Annaroksana - jutro dostanie, mam nadzieje, że się ucieszy.

Jeden projekt mi zalega, ale muszę poczekać na brakujące druty i będę dalej dziergać...

Załączniki

• 01122012431.jpg
    01122012431.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 66
  • 01122012433.jpg
    01122012433.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 67
reklama
Gnideczko już dawno miałam się pytać jak tam aniołeczki, ale widzę, że poradziłaś sobie świetnie:-)

To i ja się pochwalę, efekt mojej weekendowej pracy:tak:
DSCN0208.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry