reklama
Żeby nie było, że nic nie robie, bo robie... moje filcowe literki - pozazdrościłam Smoniczce może jeszcze dotworze coś... jakiegoś zółwia, albo księżyc... zobaczę... na razie prezentuje się tak. A ten pseudo "miś" mi nie wyszedł, ale mój mąż się w nim zakochał i ciągle z nim rozmawia i powtarza, że jest piękny normalnie jakbyście go zobaczyły, to byście padły. Sadza go sobie na ramieniu i mówi: "No to teraz sobie poczytamy" - i wyciąga laptopa....
Jak powiedziałam, że mu go wyrzucę, to powiedział, że się na mnie obrazi.... te chłopy... wieczne dzieci...
Jak powiedziałam, że mu go wyrzucę, to powiedział, że się na mnie obrazi.... te chłopy... wieczne dzieci...
Załączniki
Ania1973G
Fanka BB :)
Gnidka - co ty chcesz od tego misia...? fajny jest tak jak i literki, gwiazdki i slimaczuś...
martuszka5
Kwasia, Smoniczka, Gnidka- ale fajne rzeczy porobiłyscie!! Myślałam że ja w ciązy tez bede duzo rekodzielic- ale namalowałam tylko kilka obrazków....i nic więcej
reklama
kwasia
gnidka super dzieła, a misiu cudny jest nie mów, że nie wyszedł bo wyszedł i to bardzo ślimak wspaniały, tak na niego patrzę i zorientowałam się, że mój Robercik nie ma w swojej kolkcji przytulanek zwierzaczków właśnie ślimaka, muszę mu zrobić
Podziel się: