reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Uzdolnione grudniówki :) - hafty, szydełko, biżuteria, rysunki i inne

Mnie też. Może pójdę do Ciebie poduczyć się, bo u mnie sama rabótka to nic wielkiego, ale zakańczanie, wcięcia rękawów i szyi ... masakra ;-)

reklama
Dziewczyny widzę że się robótkowo rozwijacie.
Ewwe buciki prześliczne, kolor również - ja taki lubię. Muszę znaleźć ten wzór na YT i też zrobić.
Na razie zrobiłam te z linku missiiss, no i mnie wyszły trochę różnej wielkości :zawstydzona/y:, ale nie rzuca się to bardzo w oczy.

Dziewczyny widzę że się robótkowo rozwijacie.
Ewwe buciki prześliczne, kolor również - ja taki lubię. Muszę znaleźć ten wzór na YT i też zrobić.
Na razie zrobiłam te z linku missiiss, no i mnie wyszły trochę różnej wielkości :zawstydzona/y:, ale nie rzuca się to bardzo w oczy.

foto cristalrose, foooto prsimy:D

cristalrose mi na poczatku tez tak wyszlo ale nastepne wyjda ci takie same to ci gwarantuje :) pokazuj fotki :)

krolcia jakie cuda :szok: szacun normalnie :) ale masz talent !!!!!!!!!!

Wrzucę fotkę po południu - teraz jestem w pracy więc to niemożliwe.
Oczywiście, zamiast pracować to na forum siedzę (ale to o wiele przyjemniejsze:-) )

Ostatnia edycja:
Oto buciki i czapeczka (trochę za mała) dla mojego Skarba;)
Missiiss - mam nadzieję, że następnym razem wyjdą równe;)

SG206431.jpg

cristalrose bomba:) super wygląda Twój komplecik:D
czekamy na więcej:) bo aż miło popatrzeć:)

Dzięki dziewczyny:-):zawstydzona/y:
Czapeczka jest mała więc na długo nie wystarczy, muszę zrobic większą albo kupic bardziej rozciągliwą włóczkę.

Moja siostra jak ją zobaczyła, to pokiwała z politowaniem głową i stwierdziła: "i co, liczysz, że ta główka przeciskająca się przez kanał rodny będzie taka mała??"

Na co ja w myślach: "...a nie?:szok:"

reklama
heheh:)

cristalrose a ja Ci powiem, że te buciki co je zrobilam są takie maleńkie, że przypuszczam, że też z nich nie skorzystam, ale są one dla mnie jakimś takim powodem do dumy:D i moze nie dlatego że je zrobiłam i ze są śliczne, ale dlatego że będę miała dziecko:D mają dla mnie wartość sentymentalną, nawet jak naprawdę okażą się za małe:)

Do góry