reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Uzdolnione grudniówki :) - hafty, szydełko, biżuteria, rysunki i inne

sarka juz kilka rzeczyna bb sprzedalam :) ale powiem ci ze ja np mam tak ze jak np musze cos zrobic do tego i tego dnia to mnie szlak trafia i mi si enie chce bo to taki przymus wiec stwierdzilam ze nie sprzedaje narazie bo szkoda mi czasu no i wole moje pomysly przelac ajpierw na swoja dzidzie :) i powoli sobie robic jak mam ochote a nie wtedy kiedy musze :) ja swojego tego sweterka jak bedzie cora nigdy nie wyrzuce i schowam w pudelko gdzie bedzie opaska ze szpitala dzidzi i pierwsze obciete wloski :) i na 18 urodziny dam jej w prezencie :)

reklama
mississ ja to mam takie pudło a w nim nie tylko obcięte pierwsze włoski mojego dziecka ale i wiele innych...jego rysunki, odbitą rączkę w masie solnej, odrysowane stópki, buciki ze Chrztu, test ciążowy hehe, kasetę video jeszcze z brzuszka i jeszcze kilka pierdół tam jest, myślę że kiedyś to będą fajne pamiątki:)))

pierwszy raz tu dzisiaj zajrzałam i jestem pełna podziwu. tak mnie pokusiłyście, że chyba jutro zabiorę szydełko do ręki i zacznę się uczyć hehe

z moich talentów to trochę gram na gitarze ale tylko tak dla siebie. a coś konkretniej to robię świeczniki z masy solnej i koszyki z... gazet :-) wychodzą boskie i wyglądają jak normalne koszyczki wiklinowe. wcale nie widać, że to papier :-D kiedyś wstawię foty, ale póki co to niestety wszystkie dzieła zostały w Irlandii...

koszyki z gazet?:) to musi być bardzo ciekawe:) jak będziesz miała zdjęcie to chętnie zobaczę jak to wygląda:D

jak tylko uda mi się w końcu polecieć do irlandii (mam nadzieję, że za jakieś dwa tygodnie) to zrobię fotki i wstawię. dzieciaki od mojej siory nawet szły do święconki z koszyczkiem mojej roboty :-)

ja to tam nic nie umiem, ani na szydełku ani malować ani śpiewać ani w ogóle nic. Za to koleżanka z pracy na szydełku robi no i obiecała nam czapeczkę dla malucha.

Sunnflower napewno coś tam umiesz:) może nie są to typowe robótki, ale może dobrze gotujesz, czy grasz w tenisa, na bank coś byśmy znalazły:D

Oto dzieło, które zajęło mi trochę czasu, ale tez w międzyczasie miałam małą przerwę.

Zobacz załącznik 262602

Mam nadzieję, że będzie dobrze się nosić. Zrobiony tak, żebym mogła nosić go teraz i po ciąży. A teraz zabieram się za butki dla siostrzeńca. Jeden na próbę już zrobiłam, ale wymaga kilku poprawek. No i może zrobię na drutach jakiś sweterek dla Stasia. A potem zabieram się za garderobę dla mojego dzieciaczka.
DSC00742.jpg

Ostatnia edycja:
agbar załącznik nie działa:( spróbuj wstawić jeszcze raz bo ciekawi mnie co am wydziergałaś:)

reklama
Do góry