reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Uzdolnione grudniówki :) - hafty, szydełko, biżuteria, rysunki i inne

Ewwe są śliczne! Kurczę jak ja wam zazdroszczę, aż tak że z chęcią sama pobiegłabym do najbliższej pasmanterii po "narzędzia".. ale jak pomyślę jak mało mam ostatnio czasu to chęci przechodzą, a i mąż narzeka że mnie prawie nie widzi, bo jak co drugi dzień wraca po pracy to ja już śpię lub czekam tylko powiedzieć pa i śpię :(

Ale ten scrapbooking strasznie mi się spodobał.. muszę poczytać coś o tej metodzie.

reklama
missiiss wyszły takie same za 1szym razem, zreszta do głowy by mi nie przyszło że mogą wyjść różnej wielkości:) ... czyli miałam fuksa:D Robiło się szybko i łatwo -
dzięki missiiss za podopowiedz z tym "crochet" na youtubie - tam znalazlam te buciki:)
Dzięki dziewczyny za to ze Wam się podobaja:) a teraz czekam na Wasze prace z niecierpliwością:)

ewwe nie ma za co i gratuluje bo moje pierwsze wyszly ciut rozne od siebie tzmn wielkoscia :) dzialaj dalej i chwal sie fotkami bo potrafisz szydelkowac !!! :)

WOW AGBAR SUPER!!!! ja chyba bym nie dala rady takiego zrobic ale juz zaczelam sweterek dla siebie le ciezko mi go skonczyc :p mam dopiero jeden rekaw i kolnierzyk i chyba do konca ciazy go nie zkoncze lenistwo mnie cos ogarnelo :/

No i z zapału niewiele wyszło, bo nie znalazłam w domu odpowiedniej włóczki. Muszę kupić, ale aktualnie jestem uziemiona z powodu choroby. Za to zrobiłam serwetkę, jeden dzień i gotowa, a teraz myślę o jakiejś chuście albo narzutce. Zobaczymy jak będzie z moim natchnieniem ;)

ja mysle tez ze kocyk zrobie maluszkowi na chlodniejsze wyjscia zeby jeszcze ladnie go przykryc :) albo azurowy taki na cieplejsze dni zeby tez mu nie bylo za goraco i za zimno :0)

agbar:) zdjęcia jakieś poprosimy:) ja już swoje natchnienie wyczerpałam, ciekawe kiedy pojawi się kolejne:)

Ja mam dwie lewe do szydełka, ale za to kocham druty! :-)
To kilka moich robótek dla dzieci.
Sama rozrysowuję wzór, "wykratkowywuję" go:-D a potem wrabiam!
Sporo osób mimo moich prośby, nie wysyła mi zdjęć dziecka w obdarowanym ciuszku, szkoda:-(, bo chciałam sobie tak katalogować co już zrobiłam.

Załączniki

• Wiki 2005.jpg
    Wiki 2005.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 101
  • DSC05178.jpg
    DSC05178.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 112
  • hannah.jpg
    hannah.jpg
    43,4 KB · Wyświetleń: 107
  • szymon kibic.jpg
    szymon kibic.jpg
    12,5 KB · Wyświetleń: 98
  • DSC01349.jpg
    DSC01349.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 100
  • DSC05182.jpg
    DSC05182.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 101
  • szymon 2006,.jpg
    szymon 2006,.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 94
  • DSC05736.jpg
    DSC05736.jpg
    48,8 KB · Wyświetleń: 108
reklama
Ja mam dwie lewe do szydełka, ale za to kocham druty! :-)
To kilka moich robótek dla dzieci.
Sama rozrysowuję wzór, "wykratkowywuję" go:-D a potem wrabiam!
Sporo osób mimo moich prośby, nie wysyła mi zdjęć dziecka w obdarowanym ciuszku, szkoda:-(, bo chciałam sobie tak katalogować co już zrobiłam.

jestem w szoku:) ależ masz ogromny talent, śliczne te rzeczy, powaliły mnie na kolana;)

Do góry