reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Uzdolnione grudniówki :) - hafty, szydełko, biżuteria, rysunki i inne

jak pierwszy raz siadlam do filmiku to tez niemoglam od razu zalapac ale pozniej szybciutko idzie :) puszczasz kawalek i zatrzymujesz a w razie czego cofasz i to jest najfajiejsz e:) ja grac na gitarze przez youtuba sie nauczylam :)

wiolcia
skarbie najlepiej to kup sobie szydelko i welne polecam do bucikow na szydelko 2,5-3,5 taka optmalna ta grubsza na grudzien bedzie lepsza :) ja robilam na 5 i mam kilka ale naprawde bardzo grube i chyba za grube wychodza te buciki... to trzymam kciuki :) na allegro albo w pasmanteri powiesz ze chcesz szydelko 3,5 i welne do niej to ci pani da :) i doradzi pewnie jak nie bedziesz cos wiedziala :) a w razie czego i ja sluze pomoca :)

reklama
zobaczcie co znalazłam w necie <3<3 :
torba.jpg
A oto schemat:
SWEET HAND-Knitted 057.jpg
Matko w jakim to języku??:)
szkoda, że missiiss nie czyta schematów to by mi może coś wyczytała :D,
ale może któraś z Was coś pomoże...:)

w ogóle to jest na szydełku czy może na drutach?
Ależ mi się ona podoba...

Załączniki

• SWEET HAND-Knitted 010.jpg
    SWEET HAND-Knitted 010.jpg
    11,7 KB · Wyświetleń: 93
Ostatnia edycja:
nie wiem dziewczynki jak Wam idą prace:) ale ja się dziś zabieram za buciki dla mojego bąbla:) Dam Wam póżniej znać jakie efekty:D

O widzisz to ja może też w końcu się zbiorę za zrobienie bucików :) Dzięki Missiiss mam już wszystkie akcesoria, więc chyba najwyższa pora.
czekam z niecierpliwością na zdjęcia bucików! :)

a ja musze dokonczyc w koncu moj komplecik fioletowy ktory zaplanowalam czyli spodenki isweterek ale przez te mdlosci nic mi sie nie chce
i oczywiscie czekam na buciki wasze kobitki !!!! :)

ewwe torba swietna ale ta rospiske to ja ni jak nie jarze :0)

Macie laseczki talent:tak::tak: ja tam niestety ani malować nie umiem ani tym bardziej na drutach robic czy na szydełku nie mówiąc już o robieniu własnoręcznie biżuterii:zawstydzona/y:

aluska a scrapbooking czy jakos tak albo cos z filcu ?? :) jak masz duzo wolnego czasu to mozna pokombinowac np jakis album na pierwszy roczek dzidziusia albo kalendarz ciazy jakis :) duzo technik jest zeby porobic cos z niczego :)

aluska a scrapbooking czy jakos tak albo cos z filcu ?? :) jak masz duzo wolnego czasu to mozna pokombinowac np jakis album na pierwszy roczek dzidziusia albo kalendarz ciazy jakis :) duzo technik jest zeby porobic cos z niczego :)
a mogła byś mi wytlumaczyć na czym polega scrapbooking:dry:

missiiss śliczne dzieła tworzysz tym szydełkiem:tak: czapeczki i sukieneczki takie urocze nie mówiąc już o reszcie;-) może ja też bym spróbowała coś wydziergać ze swoim beztalenciem:dry:

Ostatnia edycja:
to jest robienie czegos ze wszystkiego co masz pod reka :) np kartki czy albumy . z guziczkow kartonikow kolorowych papierow wstazeczek naklejek i innych ciekawych rzeczy :) juz daje przyklad

https://www.babyboom.pl/forum/stara...fty-szydelko-rysunki-i-inne-38885/index4.html

np tutaj macku zrobila piekny album :) ja kupilam sobie kilka rzeczy i musze dokupic na allegro bo bede bratu robila na chrzciny album :)

Rękodzieło - Aukcje internetowe Allegro
a tutaj masz z allegro linka do roznych robotek :0 ) wchodzisz na allegro i rekodzielo i to ci wyskoczy :) albo zlinka co wkleilam :)

reklama
missiiss dzięki za linka, zerknęłam i jestem zauroczona takim albumem :tak:jak sie dowiem płeć to pewnie też coś takiego zrobię dla maleństwa bo jest przepiękne...
właściwie ja już założyłam Ogryzkowi album ze zdjęciami ale wiadomo, że to tylko zdjęcia z USG...;-)

Do góry