reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Uzdolnione grudniówki :) - hafty, szydełko, biżuteria, rysunki i inne

Bodzia, mam do Ciebie interes :D
Miałaś kiedyś takie czerwone kwadraty spiralki z brokatem i kwadraty w kolorowe paski z motylami na środku (do tego chyba bransoletka w komplecie).
No... To czy dałoby się zrobić (oczywiście po Twoich wakacjach) takie spiralki czerwone (i może ciemnozielone) tylko bez brokatu i kwadraty w kolorowe paski tylko bez motyli (i bez bransoletki, bo ja nie noszę)?

Takie zamówienie bym miała, bo mi wypłata przyjdzie niedługo i muszę ją na coś przepuścić :D

reklama
Ewa te spirale postaram się mocno bo ja je gratis miała, ale napisze do tego pana czy mi takie wytnie, bo on ma napisane, że wytnie kazdy wzór ;-) Także jak tylko wytnie to pewnie, ze zrobie a paski to pikuś :-) Także jak wróce to zrobie oczywiście :-)

Ewa te spirale postaram się mocno bo ja je gratis miała, ale napisze do tego pana czy mi takie wytnie, bo on ma napisane, że wytnie kazdy wzór ;-) Także jak tylko wytnie to pewnie, ze zrobie a paski to pikuś :-) Także jak wróce to zrobie oczywiście :-)

Wiesz Bodzia myślę,że tak sexy mamuśce nie odmówi i wytnie :-)

Podkładki
Rezerwacja
dsc07660q.jpg

By bodzinka at 2011-07-27
Rezerwacja
dsc07663e.jpg

dsc07662s.jpg

I dla psiapsiołki na imieniny zrobiłam owocoki więc ie narobiłam ;-)
Kolczyki
dsc07668u.jpg

dsc07666ks.jpg

dsc07665hr.jpg

Elena te sa na posrebrzanych antyalergicznych biglach...Ponoć...Bo ja moge napiać, że sa na złotych ;-)

reklama
Do góry