reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Uzdolnione grudniówki :) - hafty, szydełko, biżuteria, rysunki i inne

Bodzia, mam do Ciebie interes :D
Miałaś kiedyś takie czerwone kwadraty spiralki z brokatem i kwadraty w kolorowe paski z motylami na środku (do tego chyba bransoletka w komplecie).
No... To czy dałoby się zrobić (oczywiście po Twoich wakacjach) takie spiralki czerwone (i może ciemnozielone) tylko bez brokatu i kwadraty w kolorowe paski tylko bez motyli (i bez bransoletki, bo ja nie noszę)?

Takie zamówienie bym miała, bo mi wypłata przyjdzie niedługo i muszę ją na coś przepuścić :D

reklama
Ewa te spirale postaram się mocno bo ja je gratis miała, ale napisze do tego pana czy mi takie wytnie, bo on ma napisane, że wytnie kazdy wzór ;-) Także jak tylko wytnie to pewnie, ze zrobie a paski to pikuś :-) Także jak wróce to zrobie oczywiście :-)

Ewa te spirale postaram się mocno bo ja je gratis miała, ale napisze do tego pana czy mi takie wytnie, bo on ma napisane, że wytnie kazdy wzór ;-) Także jak tylko wytnie to pewnie, ze zrobie a paski to pikuś :-) Także jak wróce to zrobie oczywiście :-)

Wiesz Bodzia myślę,że tak sexy mamuśce nie odmówi i wytnie :-)

Podkładki
Rezerwacja
dsc07660q.jpg

By bodzinka at 2011-07-27
Rezerwacja
dsc07663e.jpg

dsc07662s.jpg

I dla psiapsiołki na imieniny zrobiłam owocoki więc ie narobiłam ;-)
Kolczyki
dsc07668u.jpg

dsc07666ks.jpg

dsc07665hr.jpg

Elena te sa na posrebrzanych antyalergicznych biglach...Ponoć...Bo ja moge napiać, że sa na złotych ;-)

reklama
Do góry