reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Uzdolnione grudniówki :) - hafty, szydełko, biżuteria, rysunki i inne

No to składać zamówienia ;-)
Elena teraz mam bigle antyalergiczne.

Ja jeszcze coś zamowie, tylko znajdę chwile czasu, zeby zrobic zdjęcie, zeby pokazac o co mi chodzi. :tak:
Szkoda, ze ja wczesniej nie zapytalam, czy sa jakies antyalergiczne, bo zwyklych nie mogę nosic, :no: tylko złoto i te do przekłuwania uszu.

reklama
Jak zamówie większą ilość antyalergicznych bigli to Ci przesle, bo na razie ten sprzedawca do kolczyków ma anty...Przynajmniej tak ma w opisie i chyba trzeba mu wierzyć :-( Ale ja będe kupowała jeszcze osobno bigielki to wtedy Ci je wymienie :-)

Bodzinka śliczne rzeczy robisz. Zdolniacha z ciebie. Widać że dusza artystyczna :) Mogłybyśmy podać sobie rękę ;)

można powiedzieć że zajmowałam bo teraz czasu mi brak na wszystko dosłownie i miejsca brak bo u moich rodziców przebywamy póki naszcze 4 ściany się nie wybudują. Dlatego podziwiam Bodzinkę :) Zresztą moja Zuza zaraz by mi wszystko po domu rozniosła więc nawet nie ma jak. Może jak będę miała ich z kim zostawić i więcej miejsca będzie to się za coś wezmę... Bardzo bym chciała.

Dziewczyny kupiłam kolczyki kształty..Zaraz wam wrzuce surowe, poogladajcie bo moze macie propozycje co do koloru, brokatu itp..
Misia
deco robisz???

reklama
Surowe sa jak macie chęc na jakies w konkretnym kolorze to cynk...
Okrągłe tez mam oczywiście ;-)
To sa broszki..Miałam jeszcze jadna i mi ja wcieło wrrrrrrrrrrrr Jak znajde to pokaże ;-) Jakby co to będa po 15
dsc06866a.jpg

By Bodzinka at 2011-07-06
Ażurowe po 12
dsc06863f.jpg

I kształty po 10
dsc06864c.jpg

dsc06861g.jpg

By bodzinka at 2011-07-06
Dzwoneczki po 13
dsc06865f.jpg