reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Uzdolnione grudniówki :) - hafty, szydełko, biżuteria, rysunki i inne

reklama
E tam Ja planuje fryzjera, czerwone włosy a z kolczyków czerwonych NIE ZREZYGNUJE :-p
A zaraz ide na poczte ;-)
Myliz, że kto te gitary zarezerwowal czerwone ;-)

Elena biedulko :-(
Ach mnie ię tez wyjątkowo podobaja...Ale najbardziej te z czajniczkami i filizankami i sobie je zostawie...;-) wypadałoby wreszcie ;-)

Tu kilka kartek i pudełeczka do nich. W zanadrzu mam jeszcze pojemniki z wykładziny :-) i trochę własnoręcznie (to znaczy własno-maszynowo) uszytych rzeczy, ale to już nie dziś!

Thinka piekne karteczki!!! Też robiłam, mam nawet całkiem poro ozdóbek ale jakos ostatnio nie mam czasu..Mam pare w domu..Albo raczej kolczyki mnie bardziej wciągneły ;-)
Przypomniałas mi, że mam ramki do skończenia...

reklama
IMG_2374.jpgIMG_4204.jpgIMG_4208.jpgIMG_4205.jpgIMG_4207.jpgMoja twórczość - woreczki z lawendą, pojemniki na czapki i buty, pudełka na kapelusze ;-) i inne drobiazgi, torba na kapcie.

Do góry