reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Uzdolnione grudniówki :) - hafty, szydełko, biżuteria, rysunki i inne

reklama
Bodzinka Francja-elegancka. ;)
Mam pytanie odnośnie kolczyków. Czy jest możliwość zamówić nie ze zwykłymi drucikami, a ze stali chirurgicznej???

bodzinka
super te podkladki !!! :)

sarka
wlasnie wrocilam przed chwilka z wakacji u tesciowej siadam zamawiam zegar i mam nadzieje ze max po jutrze przyjdzie i w poniedzialek juz wysle a w piatek pokaze ci jak wyszlo :)

Juz mam wybrane pare kolejnych serwetek i kolejne kolczyki :-) Wzory motylko, kotki i takie tam *******niki po wypłacie kupuje ;-)

No to czekamy;-)
Bodzia, powiem Ci, że noszę ciągle te kolczyki w paski, a u mnie to nie do pomyślenia - przy 88 parach:-D Ale boskie są i ostatnimi czasy to moje ulubione:tak:

Cristal to bysmy sie dogadały..Ja wlasnie szukam klasycznych, dlugich w srebrze a znalazłam zabawne za grosze i pewnie się w nie zaopatrze na allegro hi hi hi :-)

reklama
Bodzia - a takie podkladki moglabys zrobic np. z reprodukcjami obrazow??? bo takie cos to bym mamie na urodziny zamowila ...

i takie kolczyki z owockami bylyby super!!! robisz tez takie?

Do góry