reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Uzdolnione grudniówki :) - hafty, szydełko, biżuteria, rysunki i inne

reklama
musze sie zorientowac w ogole po ile chodza z reszta nie bede zdzierac glownie za material zeby mi sie zwrocilo i juz :)
jestem tylko ciekawa czy mi kuzyn wycial kilka ksztaltow z balsyczy bede zdana tylko na kola i kwadraty z allegro

sarka
ewentualnie jakby ksztalt ktory bys chciala nie wypalil to napisz czy kolo czy kwadrat :) ewentualnie prostokat. a i jutro na urlop jade do tesiowej :p i nie bedzie mnie do wtorku... wiec dopiero w przyszlym bede mogla zrobic.

myszke oddalam chrzesnicy :) akurat nowe mieszkanie remontuja to bedzie miala w pokoiku :)

Ostatnia edycja:
ten na niebieskim tle jest calkiem fajny :) to takie co mi sie udalo wybrac fajniejsze :)

Załączniki

• spiderman.jpg
    spiderman.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 25
  • spiderman_001.jpg
    spiderman_001.jpg
    38,8 KB · Wyświetleń: 24
missiiss ten pierwszy pierwszy!!! na tamtej stonie jest, wg. mnie nadaje się na zegar najbardziej, pytać juz nie bedę w końcu matka tez ma coś do powiedzenia;-) ok - jak się rozeznasz to napisz mi tu czy na priv cene już konkretnie:) a jakiej to bedzie średnicy?

sarka
hehe no masz racje :) zawsze to prezent zrobisz synowi :) chyba najwieksze kolo jakie znalazlam na all to srednica ok 30 sm a chcesz wieksze??? moze sie uda mi znalezc a jak nie to mam lase i sama zrobie i kupie wskazowki. jak namaluje to wtedy cene ci podam a jesli nie bedziesz chciala to mam komu dac ale nie boj sie nie bede zdzierac ;) jak wyzej pisalam :)

ok spoko:) spieszyć sie nie musisz, rób swoje spokojnie, mi sie nie pali;) myślę że 30 cm będzie w sam raz:)

no to dobrze jak bedzie w sam raz :) zrobila bym juz ale jade do tesciowej jutro z rana ... z 5-6 h drogi do kielc ufff oby chlodniej bylo tylko... ale jak tylko wroce to kupie i mysle ze uda mis ie w piatek badz nawet w czwartek wyslac zebys na piatek miala :)

no to dobrze jak bedzie w sam raz :) zrobila bym juz ale jade do tesciowej jutro z rana ... z 5-6 h drogi do kielc ufff oby chlodniej bylo tylko... ale jak tylko wroce to kupie i mysle ze uda mis ie w piatek badz nawet w czwartek wyslac zebys na piatek miala :)
no przecie pisze że mi sie nie pali:-D spokojnie może być i za 3 tyg, naprawdę, nie spiesz się;)
A w podróż jedźcie z rana tak żeby do południa dojechać, wtedy ominiecie upał

reklama
Do góry