reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Uzdolnione grudniówki :) - hafty, szydełko, biżuteria, rysunki i inne

Bodzia ja biere te serducha:-p fajowe sa, te pomaranczowe kwadraty tez ale niech ewie bedzie;-) poczekam na nowe. Ja pierwszy raz wiec skrobnij ile za to cudo:-) a bronzoletki drewniane tez robisz?

fajny ten decupage:) mississ na sprzedaz to robisz? Ja mogłabym złozyc zamówienie do starszaka do pokoju bo zegara jeszcze nie ma:-)
zdradzcie jak to robicie, z czgo, na czym i czym??!!!

reklama
ja uwielbiam gadżety przedwojenne lub takie w stylu vitage, na ścianie u nas wisi zegar z wahadłem jeszcze sprzed wojny:-p

krolcia
swietne te rysunki :) najfajnie sie rysuje postacie z bajek nie :)

sarka
moge ci zrobic zegar :) ja maluje sama farbami akrylowymi :) w ogole to mam pomysl zrobic z kubusia puchatka razem z prosiaczkiem i tygryskiem i wyciac go tak w taki ksztalt jak oni sa tylko musze podejsc do kuzyna moze mi z lasi wytnie :) wtedy bedzie czadowo wygladalo :) musialabys mi napisac czy chcesz taki okragly czy jaki ( jesli mi wytnie np kubusia puchatka lub inne postacie z bajek) i jakiej wielkosci a mysle ze moglabym namalowac jesli byś chciała :)

missis no to fajnie:) a dałabyś rade np Spidermena??? bo mój na Kubusia już za stary grzyb jest;-) najlepiej bardzo duży z wyrażnymi dużymi cyframi, pisanymi w prosty sposób, wiesz godz. 12 i zaznaczone 5 minutników, potem 1 i tak samo...wiesz pewnie jak;-) dogadam szczegóły jeszcze z młdym i Ci napiszę konkretnie:) a po ile takie cuś??? bo może się zagalopowałam i mnie na to nie stac hehe

sarka
haha...no bez pszedany :) zapytaj sie mlodego : czy chce ksztalt kola i glowe sama spidermana czy chce takiego schodzącego po budynku np czy takiego lecącego co wypuszcza pajeczyne :) takie tez sciagnelam obrazki do namalowania bo moj kuba chrzesniak tez go lubi i chce mu taki zrobic ;)

reklama
mam tu kilka takich co znalazlam fajnych wiec moze niech wybierze sobie wzor :)

Załączniki

• 6058.$.jpg
    6058.$.jpg
    37,3 KB · Wyświetleń: 29
  • spiderman-logo-5.jpg
    spiderman-logo-5.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 34
  • 37.jpg
    37.jpg
    40,9 KB · Wyświetleń: 32
Do góry