reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Uzdolnione grudniówki :) - hafty, szydełko, biżuteria, rysunki i inne

ewa superanckie te literki:-) no ale roboty widać że było niemało

missiiss cudniasta ta sukienka:-p jetem pod totalnym wrażeniem waszych talentów

,......ciekawe czy ja jakiś mam, jesli tak to dotąd nie odkryty:dry:

reklama
a dziekuje dziekuje , zabieram sie za bolerko ale jasiek pewnie duzo mi nie da zrobic bo skwierczy sobie z zbka w wozku i podejrzewam ze 10 min i bedzie ryk... jak dokoncze skienke z dodatkami i bolerkiem to wkleje jeszcze skonczone napewno bedzie fajniejsza z dodatkami :)

a to właśnie przed chwila wykonczona sukienka :-)

Załączniki

• tuuu.jpg
    tuuu.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 59
missiiss jeśli to nie jest opatentowany wzorek na sukieneczkę mogę prosić od ciebie wzorek? kiedyś szydełko to była moja pasja a teraz to już skończyły się mi pomysły. może bym dla swojej córci też cosik takiego zdziałała

wrublik tylko jak mam ci to napisac ?:) ja nie umiem czytac ze schematow ja robie z glowy patrze na rysunek i robie tzn probuje bo nie zawsze wychodzi nie miaalm do sukienki schematu tylko tak sobie robilam :) ale w koncu musze sienauczyc co jest co i kupic gazete i poprobowac ze schematow. wlasnie fajnie miec corcie bo dla synka nie mam pomyslow :/

Wy takie piękne rzeczy robicie, ale ja muszę się pochwalić, że przez 3 dni nie było mnie na forum bo Julii obiecałam, że zrobię dla jej lalki szalik no i udało się:-) Pierwszy raz miałam druty w ręku, babcia pokazała i czerwony szalik Zuzia ma:-).

reklama
joamar pochwal sie no :) ja jeszcze wrzuce moj rysunek ostatnio :) znalazlam fajny na necie i sobie narysowalam :) ale to pozniejbo jasiek sie budzi zzimowego snu hehe :)

Do góry