reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Uzdolnione grudniówki :) - hafty, szydełko, biżuteria, rysunki i inne

reklama
szpatułka przepadła jak kamień w wodę:) ale napis nawet mi się podoba:D oby tylko klej mocno trzymał, żeby mi literki syna nie zasypały:D
oczywiście szyłam sama żeby nie było, a potem sama wypychałam watą.....jeśli przy kolejnym dziecku wpadnę na pomysł szycia literek, to na bank będzie ono miało imię na trzy litery :D

Zobacz załącznik 301753

SUPER powinnas interes rozkrecic

hehe dziewczynki :**** dziękuję :D nie przyjmuję zamówień :D ooooo co to to nie:) mogę wam alfabet na maile powysyłać i róbcie sobie same - wierzę w Was hehe, a to taka żmudna i powolna robota, że jakbym miała interes na tym utrzeć - to byśmy z Boryskiem z głodu padli:D maszyna mi się zepsuła do szycia ( mój mąż wszechstronnie nieuzdolniony - oczywiście naprawy się nie podejmuje ) i ręcznie jechałam, maszyną było by pewnie znacznie szybciej i przyjemniej:)

Cieszę się ogromnie że Wam się podoba:**

szpatułka przepadła jak kamień w wodę:) ale napis nawet mi się podoba:d oby tylko klej mocno trzymał, żeby mi literki syna nie zasypały:d
oczywiście szyłam sama żeby nie było, a potem sama wypychałam watą.....jeśli przy kolejnym dziecku wpadnę na pomysł szycia literek, to na bank będzie ono miało imię na trzy litery :d

Zobacz załącznik 301753
cudne!!!

No skończyłam oja butelke
o to ona
fotki647.jpg

By bodzinka at 2011-01-30

fotki649.jpg

By bodzinka at 2011-01-30
fotki650.jpg

By bodzinka at 2011-01-

reklama
to i ja sie pochwale :) na chrzciny zrobilam ale jeszcze jest do wykonczenia i do dodania dodatkow i ozdob to taka wersja podstawowa :) ale sie juz chcialam pochwalic hehe :)narazie tylko jedna fota bo jasiek marudzic zaczyna

ewwe ale czad te literki :szok: !!!!!!

Załączniki

• kiecka.jpg
    kiecka.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 50
Do góry