reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Utrata dziecka po urodzeniu

reklama
babe2k przede wszystkim przytulam mocno i zapalam Światełko (*) dla Maluszka. Móje Słonko miało się urodzić 27.11 lub 08.12. ale sie nie urodzi...i czym bliżej tej daty, tym mi gorzej, w tym wiekszy popadam dół. Ból powraca, żyć się nie chce, i czasem nachodza mnie okropne mysli...że jestem beznadziejna, ze nie moge nawet urodzic zdrowego bobasa...jednak po burzy zawsze wraca Słońce i wierze, że w Twoim przypadku będzie tak samo. przytulam.

(*) światelka dla waszych Aniołków...

Jakie to smutne, że taki bezbronny mały człowiek musi umierać...
Dziewczyny dużo sił dla was.ściskam

Dziekuje za wsparcie i slowa otuchy !!! ja wierze ze bedzie wszystko dobrze ze sie ulozy mamy wkoncu najlepszych opiekunow pod sloncem !!I nasze dzieci sa wyjatkowe ja to ciagle powtarzam ale tak jest ...i maja wspaniale mamy ,nie jestesmy w niczym gorsze chodz nam sie tak wydaje ale to odczucie jest normalne po tym wszystkim ja tez tak czesto mysle...oni nas bardzo mocno kochaja kazdego dnia opiekuja i wiedza o kazdej naszej mysli,smutku ,radosci, sa dumni!!! sciskam mocno!!!

reklama
tymira zapalam światełko dla twojej córeczki
[*]
U mnie dzis mija 7 tygodni od kiedy....
nie moge nie umiem jeszcze z tym zyc i sie pogodzic to tak okropnie boli
wiem musimy byc silne bo nasze Aniołki czekaja zeby do nas szybko powrocic ( ta nadzieja trzyma mnie przy zyciu!)

Do góry