reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

reklama
Witam :)
To kwiatek, który zrobiłam wczoraj a dzisiaj dodatkowo upiększyłam i mam broszkę, tylko zapięcia jeszcze niet, ale jutro kupię i już będzie
Pozdrawiam

Załączniki

• kwiatek.jpg
    kwiatek.jpg
    38,2 KB · Wyświetleń: 51
I jeszcze jeżyk, którego kiedyś zrobiłam z masy solnej (bawiłam się z siostrzeńcem mężulka) Pomalowany lakierem do paznokci a okulary zrobiłam z druciku, którym bywają oplecione butelki wina :)

Załączniki

• jeżyk.jpg
    jeżyk.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 55
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa. Na razie spoczęłam na laurach, ale jutro wybieram się do pasmanterii - zakupię parę przydatnych rzeczy i coś stworzę to się pochwalę.

To jeszcze raz ja :) Ponieważ siedzę sobie w domu (L-4) i nie mam za dużo do roboty to zrobiłam sobie jeszcze jedną broszkę - tym razem troszkę inną. I na razie koniec z broszkami :)
Pozdrawiam

Załączniki

• kokardka.jpg
    kokardka.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 36
Ta też ładna-choć osobiście wolę kwiatka :)

Mąż mi powiedział, że mam skończyć z kwiatkami i cos pożytecznego zrobić-np mu skarpety hehe

hejka,
wczoraj chciałam spróbować czegoś innego i postanowiłam zrobić baby booties.... odpaliłam filmik i zrobiłam tak jak mówił z 17 oczek.... tyle, że wyszło to tak że ten bucik nawet mojemu kotu się na łapę nie zmieścił hehhe..... Może on miał grubszą włóczkę... choć i jemu ten bucik raczej mały wyszedł... może chciał tylko pokazać jak się robi.... No cóż może dziś po pracy spróbuję zrobić większy....

reklama
To zrób drugi taki malutki i sprezentuj jakiejś dziewczynce dla lali :)
A ja mam w planie dzisiaj zrobić wazon do kompletu butelek, które już mam.
Jak wyjdzie to pokażę :)
Pozdrawiam

Do góry