reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

reklama
To może i ja się do Was przyłącze i kilka dziełek wrzucę:)
lilie.jpgYoda.jpgDSCN1981.jpg
i najświeższe dzieło
zegarotygrys.jpg

Witam wszystkich, dobrze, że ktoś tu zajrzał i wątek "odżył". Ja wprawdzie nie mam specjalnych zdolności w żadnym konkretnym kierunku, ale lubię bawić się i masą solną i na drutach czasem coś robię. A teraz zwłaszcza - mam sporo czasu bo ze względu na dobro mojej fasolki siedzę w domu na L-4. Jakoś do tej pory nie myślałam żeby fotografować moje... powiedzmy "dzieła" ;) Ale niedługo zrobię parę fotek i pokażę wszystkim.
A co do szydełkowania - nie jest trudne. Szydełko kupuje się w zależności od tego jaką grubą włóczkę będziesz używała Martusiu. Ale to w pasmanterii Ci powiedzą, bo te panie zazwyczaj się znają. No i na początek coś prostego - dla wprawy i nauki. Mój brat jak miał 12 czy 13 lat to zrobił opaskę na włosy ;) A Ty możesz np. mały szaliczek. Albo zresztą co Co przyjdzie do głowy przecież :) Na szydełku można wyczarować piękne rzeczy, więc do dzieła :)
Justka, śliczna biżuteria, też bym tak chciała... :) A najładniejsze te kolczyki z malutkimi listeczkami :)
Mam nadzieję, że teraz będzie tu pisać więcej dziewczyn, zachęcam :)
Pozdrawiam i życzę miłego weekendu

Ostatnia edycja:
rzeczywiście piękne kolczyczki
sama myślałam o powrocie do robienia na drutach i też to odkładałam na L4 no ale nie udało się więc moje plany muszą poczekać
ale wstawiajcie zdjęcia waszych dzieł na stronkę więc może i ja znajdę natchnienie żeby zrobić coś:)

reklama
Do góry