reklama
no kochana śliczne te Twoje cudaTo może i ja się do Was przyłącze i kilka dziełek wrzucę
Zobacz załącznik 254712Zobacz załącznik 254713Zobacz załącznik 254714
i najświeższe dzieło
Zobacz załącznik 254715
poziomki mnie powalily boskie sa :-)No to próbuję
kocham tygrysy super ten zegar pierwszy raz widze taki wzor na haft sama tez haftuje ale juz dawno niehaftowalam musze sie znow przylozyc ;-)To może i ja się do Was przyłącze i kilka dziełek wrzucę
Zobacz załącznik 254712Zobacz załącznik 254713Zobacz załącznik 254714
i najświeższe dzieło
Zobacz załącznik 254715
A dziękuje dziękuje
teraz nie bardzo mam czas ale potem mogę wzorek na e-mail przesłać
kocham tygrysy super ten zegar pierwszy raz widze taki wzor na haft sama tez haftuje ale juz dawno niehaftowalam musze sie znow przylozyc ;-)
teraz nie bardzo mam czas ale potem mogę wzorek na e-mail przesłać
Martusia85
Fanka BB :)
Nie wiedziałam, że jest tu i taki wątek
Ja zdolności niestety nie mam, ale chętnie bym spróbowała coś zrobić na szydełku.... Mogłybyście napisać co na początek trzeba kupić? Czy są jakieś różne szydełka, jaka to nić itd... tak dla zupełnie zielonej osoby
Ja w tym roku kartki świąteczne robiłam:
https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/swieta-swieta-czas-koledowania-45967/
Ja zdolności niestety nie mam, ale chętnie bym spróbowała coś zrobić na szydełku.... Mogłybyście napisać co na początek trzeba kupić? Czy są jakieś różne szydełka, jaka to nić itd... tak dla zupełnie zielonej osoby
Ja w tym roku kartki świąteczne robiłam:
https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/swieta-swieta-czas-koledowania-45967/
Witam wszystkich, dobrze, że ktoś tu zajrzał i wątek "odżył". Ja wprawdzie nie mam specjalnych zdolności w żadnym konkretnym kierunku, ale lubię bawić się i masą solną i na drutach czasem coś robię. A teraz zwłaszcza - mam sporo czasu bo ze względu na dobro mojej fasolki siedzę w domu na L-4. Jakoś do tej pory nie myślałam żeby fotografować moje... powiedzmy "dzieła" Ale niedługo zrobię parę fotek i pokażę wszystkim.
A co do szydełkowania - nie jest trudne. Szydełko kupuje się w zależności od tego jaką grubą włóczkę będziesz używała Martusiu. Ale to w pasmanterii Ci powiedzą, bo te panie zazwyczaj się znają. No i na początek coś prostego - dla wprawy i nauki. Mój brat jak miał 12 czy 13 lat to zrobił opaskę na włosy A Ty możesz np. mały szaliczek. Albo zresztą co Co przyjdzie do głowy przecież Na szydełku można wyczarować piękne rzeczy, więc do dzieła
Justka, śliczna biżuteria, też bym tak chciała... A najładniejsze te kolczyki z malutkimi listeczkami
Mam nadzieję, że teraz będzie tu pisać więcej dziewczyn, zachęcam
Pozdrawiam i życzę miłego weekendu
A co do szydełkowania - nie jest trudne. Szydełko kupuje się w zależności od tego jaką grubą włóczkę będziesz używała Martusiu. Ale to w pasmanterii Ci powiedzą, bo te panie zazwyczaj się znają. No i na początek coś prostego - dla wprawy i nauki. Mój brat jak miał 12 czy 13 lat to zrobił opaskę na włosy A Ty możesz np. mały szaliczek. Albo zresztą co Co przyjdzie do głowy przecież Na szydełku można wyczarować piękne rzeczy, więc do dzieła
Justka, śliczna biżuteria, też bym tak chciała... A najładniejsze te kolczyki z malutkimi listeczkami
Mam nadzieję, że teraz będzie tu pisać więcej dziewczyn, zachęcam
Pozdrawiam i życzę miłego weekendu
Ostatnia edycja:
rzeczywiście piękne kolczyczki
sama myślałam o powrocie do robienia na drutach i też to odkładałam na L4 no ale nie udało się więc moje plany muszą poczekać
ale wstawiajcie zdjęcia waszych dzieł na stronkę więc może i ja znajdę natchnienie żeby zrobić coś
sama myślałam o powrocie do robienia na drutach i też to odkładałam na L4 no ale nie udało się więc moje plany muszą poczekać
ale wstawiajcie zdjęcia waszych dzieł na stronkę więc może i ja znajdę natchnienie żeby zrobić coś
reklama
Martusia85
Fanka BB :)
Podziel się: