reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

"Wazon" wyszedł tak sobie, to raczej nie moja branża ;-)
Ale z kwiatkami wygląda znośnie, już go zapełniłam a potem schowam na półkę, będzie na wszelki wypadek, dopóki nie kupię czegoś ładnego :)
Pozdrawiam i co się nie chwalicie :)

Załączniki

• wazon.jpg
    wazon.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Znów kwiatka zrobiłam-co ja zrobię, że to najbardziej lubię :) Zrobiony trochę innym sposobem, ale efekt podobny.... Tu kwiat czterowarstwowy... Jutro zrobię taki niebieski :) A później biorę się za buciki :)

Śliczny :) I czterowarstwowy. Ja zrobiłam tylko dwuwarstwowy. A teraz nie mam pomysłu na to co będę robić - znaczy jak kupię włóczkę no to sweter, w tym tygodniu wybieram się na zakupy. Ha, swetra jeszcze nie robiłam, ciekawe co mi z tego wyjdzie. I czy w ogóle skończę ha, ha.
Pozdrawiam, życzę miłego weekendu. I owocnego :)

Ja zaczęłam robić takie fajne buciki-ale jak zwykle wychodzą mi dużo mniejsze niż mu na filmie :( nie wiem może mam włóczkę za cienką albo szydełko za małe....

To może zrób więcej oczek na początku, bo pewnie masz rację - oni pewnie i włóczkę i szydełko mają w większym rozmiarze. Ja na razie nic dla dzieci nie robię, bo... tak na wszelki wypadek. Potem jeszcze będę miała czas :)
A na teraz nie mam pomysłu, więc czekam na wtorek lub środę, na zakupy pasmanteryjne.
Pozdrawiam, powodzenia :)

Tak się domyśliłam z suwaczka :) Ale ja właśnie dlatego, że jestem w ciąży, nie chcę... zapeszać. Bo inaczej już dawno bym coś dziergała. A Ty jak zrobisz, to zaraz dawaj zdjęcie, wystarczy jeden bucik :)

reklama
Super dziewczeta :tak:

A probowalyscie decoupagu? Tez mozna wyczarowac cudenka :tak: W poniedzialek wstwie fotki, bo musze z pracy kabel od kom przyniesc.

Do góry