reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

reklama
Hej

Dotka udanego wesela życzę i na fotkę brzuszka czekam :tak:
Kamea byłam tak zmęczona po pracy ze koktajl nawet mnie nie pobudził :blink:Czekamy na twoje dzieło :tak:
Kwiatuszek pozdrawiam ;-)
Amalfi a Ty gdzie?

Ja czekam z niecierpliwością na koniec naszej aukcji,mamy kilku ludzi obserwujących i pewnie zaczną się licytować przed samym końcem ehhh a poza tym szukam na ebayu torby do pracy i znając życie pewnie coś wybiorę i zamówię :-D

Aga to super oby ktos zalicytowa, bo czasem obserwuja i potem nic, a jak sprzedaz to bedzie motywacja do zakupu nowych i argument :)

Aga to super oby ktos zalicytowa, bo czasem obserwuja i potem nic, a jak sprzedaz to bedzie motywacja do zakupu nowych i argument :)

Dokładnie i dlatego czekam z niecierpliwością aż będzie bliżej aukcji.
Niech dadzą tylko jednego bita chociaż.
Wiem że sprzedać takie meble to trudna sprawa bo nie każdy potrzebuje itd.ale może akurat się uda a jak się uda i wszystko pójdzie ok to zamówimy narożnik bo inaczej to nie ma sensu :-(

AGA jestem jestem, a my chyba na chate bedziemy kupowac jakas wersalke, tylko ciezko tu kupic cos takiego, mały wybor, tu raczej sofy mają do salonow, a ja potrzebuje coś co sie rozklada, jak moja mama przyjedzie, to musi gdzies spać. I wolałabym taką rozkladana jak wersalki nasze, a tu sofa beds, takie wysuwane do przodu, na środek pokoju, cholerka jasna
DOTKA a masz kiecke juz na to wesele?Pokaz,chyba ze juz pokazywałas i przeoczyłam

amalfi i my z tego samego powodu chcemy narożnik,coś co się rozkłada i będzie można na tym spać ale najbardziej chodzi nam o to aby w pokoju gościnnym było więcej miejsca a sofa+fotele to tylko do siedzenia a i w naszym mały pokoju zajmują dużo miejsca :-/

reklama
AGA ok no z odbiorem osobistym to tez mniejszy klopot dla was
AMALFI nie pokazywalam, kiecke ta juz kiedys okazyjnie kupilam ale nie mialam okazji jej ubrac, a ze brzuch pomiesci to jest teraz okazja, fotke po weselu zobaczysz :)

Do góry