reklama
Kamea
Fanka BB :)
Mnie też przeczucie nie myliło, ale i lekarz od razu dojrzał chłopaka.
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Dzień dobry
Witam się z kubkiem ciepłej czekolady
Witam się z kubkiem ciepłej czekolady
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
mmmm kubek czekolady albo kakako wiele bym za to dala teraz, a do tego paczek z roza mmmmmmmmmm
dotka za mną paczek z marmoladą chodzi od wczoraj gdy w telewizji ujrzałam pychaaaa:-)
a czekoladę to Ja z paczki piję.
Koralikowa
hejo ja po pracy
Pogoda brzydka,,iscie jesienna,,nie cierpie jesieni...
amalfi juz niedlugo bedzie pazdziernik,popakowalas juz wsio??
no kurcze sie synek meczy..a ile ubezp??
kamea to czekamy na focie...teo co udziergasz
aga ja tez taka pije i syn moj tez...
Pogoda brzydka,,iscie jesienna,,nie cierpie jesieni...
amalfi juz niedlugo bedzie pazdziernik,popakowalas juz wsio??
no kurcze sie synek meczy..a ile ubezp??
kamea to czekamy na focie...teo co udziergasz
aga ja tez taka pije i syn moj tez...
amalfi
KAMEA widze ze ty pieska nie masz ;-), bo gdybyś miała , to bys wiedziała , ze ''wet'' jest to słowo ogolnopzryjete na forach ;-):-), poza tym to po angielsku jest tylko powinno byc napisane przez ''v'':-)
KORALIKOWA nie pamietam, ale rocznie blisko 300e albo 400e , nie jestem pewna dokladnie. A ja jescze nie spakowana, cos Ty, ja tylko dwa pietra nizej ide, wiec poprzenosimy tak to tylko nie spakowane, ciuchy w rekach, i te kuchenne rzeczy tylko popakuje do pudełek.
Synek juz po antybiotyku i od razu lepiej. I na tydzien dostal antybiotyki,ale juz zjadł troche , wiec jest dobrze.
A ja dzis wybrałam sie na poczte i nie doszłam. Czułam jak krew odpływa mi od mózgu. I wlazłam do polskiej restauracji , poczułam sie lepiej, wyszłam i znow ide i znow to samo czuje ze jest jeszcze gorzej , przestałam juz słyszeć, weszłam do banku i na szczescie był tam kumpel i mnie odwiozl do domu, ale przedtem straciłam przytomnośc na sekunde, na szczescie zdąrzyłam usiąsc
KORALIKOWA nie pamietam, ale rocznie blisko 300e albo 400e , nie jestem pewna dokladnie. A ja jescze nie spakowana, cos Ty, ja tylko dwa pietra nizej ide, wiec poprzenosimy tak to tylko nie spakowane, ciuchy w rekach, i te kuchenne rzeczy tylko popakuje do pudełek.
Synek juz po antybiotyku i od razu lepiej. I na tydzien dostal antybiotyki,ale juz zjadł troche , wiec jest dobrze.
A ja dzis wybrałam sie na poczte i nie doszłam. Czułam jak krew odpływa mi od mózgu. I wlazłam do polskiej restauracji , poczułam sie lepiej, wyszłam i znow ide i znow to samo czuje ze jest jeszcze gorzej , przestałam juz słyszeć, weszłam do banku i na szczescie był tam kumpel i mnie odwiozl do domu, ale przedtem straciłam przytomnośc na sekunde, na szczescie zdąrzyłam usiąsc
Koralikowa
amalfi aaa to wy tylko 2 ppietra w dół..yhym,,to na biezaco dacie rade,,myslalam,ze gdzie dalej...czy cos...
biedny synek...ale antyb pewnie pomoze....
biedny synek...ale antyb pewnie pomoze....
Kamea
Owszem, nie mam psa już od 3 lat, a na forach o zwięrzętach raczej nie pisze stąd nie jestem biegła w tym temacie.;-)
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: