reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

reklama
hejo ja po pracy

Pogoda brzydka,,iscie jesienna,,nie cierpie jesieni...

amalfi juz niedlugo bedzie pazdziernik,popakowalas juz wsio??
no kurcze sie synek meczy..a ile ubezp??

kamea to czekamy na focie...teo co udziergasz:)

aga ja tez taka pije i syn moj tez...

KAMEA widze ze ty pieska nie masz ;-), bo gdybyś miała , to bys wiedziała , ze ''wet'' jest to słowo ogolnopzryjete na forach ;-):-), poza tym to po angielsku jest tylko powinno byc napisane przez ''v'':-)
KORALIKOWA nie pamietam, ale rocznie blisko 300e albo 400e , nie jestem pewna dokladnie. A ja jescze nie spakowana, cos Ty, ja tylko dwa pietra nizej ide, wiec poprzenosimy tak to tylko nie spakowane, ciuchy w rekach, i te kuchenne rzeczy tylko popakuje do pudełek.

Synek juz po antybiotyku i od razu lepiej. I na tydzien dostal antybiotyki,ale juz zjadł troche , wiec jest dobrze.
A ja dzis wybrałam sie na poczte i nie doszłam. Czułam jak krew odpływa mi od mózgu. I wlazłam do polskiej restauracji , poczułam sie lepiej, wyszłam i znow ide i znow to samo czuje ze jest jeszcze gorzej , przestałam juz słyszeć, weszłam do banku i na szczescie był tam kumpel i mnie odwiozl do domu, ale przedtem straciłam przytomnośc na sekunde, na szczescie zdąrzyłam usiąsc

amalfi aaa to wy tylko 2 ppietra w dół..yhym,,to na biezaco dacie rade,,myslalam,ze gdzie dalej...czy cos...
biedny synek...ale antyb pewnie pomoze....

reklama
Do góry