reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

reklama
amalfi Ty masz syna?

Wypiłam koktajl truskawkowy zrobiony przez mojego męża i uciekam spać
laugh.gif

Witam.

A Dotka gdzie dzisiaj? Na urlopie? ;)

agnieszka ten koktajl to raczej powinien Cie pobudzić a nie uspać ;)

A ja wczoraj pokupiłam sobie włóczki. Zaczęłam robić komin, tylko nie wiem czy nie za szeroki będzie :/ I miałam problem, żeby dobrac jakiś wzór... I teraz jednocześnie dziergam szalik i komin. Strasznie nie lubie robić długo jednej rzeczy wiec w połowie zaczynam dodatkowo robic coś innego, tak dla urozmaicenia ;)

Kamea jestem jestem ;) urlop do od sobotki bo na wesele jade i w poniedzialek wolne w pracy biore :) tak wiec od soboty do wtorku mnie nie bedzie, jaki kolor komina wybralas? i jaka gruboscia wloczki dziergasz?

aaa ja dzis 6 miesiac zaczynam jupiiii ;) wskakiwac o 9 na kawke i ciacho

To sobie poszalejesz :) Ja na takie wyjście muszę czekać do kwietnia ;)
Komin będzie w kolorze brudnego różu, tak bym ten kolor określiła a włóczka jest najgrubsza jaką mieli w pasmanterii ;) ;P Myśle, że fajnie bedzie pasował do białego płaszcza. Tylko ciagle zastanawiam się czy nie będzie za szeroki. Najwyżej spróje ;P

Na ciacho wpadłabym z ogromną chęcią... W sobotę planuje upiec chałwe drożdżową z blogu Twojej koleżanki, a w niedziele chce zrobić kurki z piersiami z kurczaka z tego samego blogu ;)

6 miesiąc :) pięknie :)

Kamea o to super Ci sie bedzie robic z takiej grubej, szybko ;) z glowy robisz czy masz jakich schemat?
Mnie tez ta chalka kusi bardzo i tez w niedlugim czasie zrobie :)

Motyw tylko wzięłam z "Diany", tylko nie do konca jestem pewna, czy dobrze będzie wyglądał. Przerobię kilka rzędów i zobacze jaki jest efekt.

Ta chałka jest dla mnie wyzwaniem, bo nigdy w zyciu nie piekłam ciasta drożdżowego! Boję się, że mi nie wyrośnie :/

reklama
Do góry