reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

reklama
AGA no wlasnie, ale naroznik to mi sie tu nie zmiesci, musze miec cos mniejszego, ale najpierw musze ogladanąc to mieszkanie o ile jest wieksze i ile tam miejsca jest. Bo juz mam ten przewijak z wanienka i tez musze go gdzies wsadzic.

DOTKA ja mam duzo kiecek w domu, problem polega na tym, ze nie mieszcze sie w zadną heheh, wiec ja musiałabym kupic , ale na szczescie nigdie sie nie wybieram, wiec nie musze kupowac uffff

AGA a ja wiem, w Argosie widzialam takie do 300e mozna kupic, a tu u mnie gdzies sklep likwiduja z meblami, tylko nie wiem gdzie na done deal sie reklamuja wiec musze tam zadzwonic i sie dowiedziec, za pol ceny mozna kupic

Ło matko, piszecie i piszecie a ja jeszcze po wczorajszym dniu mega zakręcona jestem :baffled:

Wielkie dzięki za kciuki, bo naprawdę się przydały
yes2.gif
. Nie zdałam całości ale dwie trzecie egzaminu za mną. Został mi tylko placyk. Na placyku oblałam o ironio teorię, nawet nie zdążyłam wejść do samochodu. Płyny eksploatacyjne i światła omówiłam śpiewająco ale potem egzaminator zaczął mnie wypytywać o zasady przeprowadzania egzaminów praktycznych dla kandydatów na kierowców kat B, no i się wyłożyłam na linii ciągłej, wrrr. Powiedziałam, że jak się przejedzie przez linię, to można manewr powtórzyć drugi raz, a figa prawda, bo wtedy egzamin się przerywa, no i było pozamiatane.
Muszę jednak przyznać, że i tak jestem zadowolona, bo z 50-u osób zdających tylko 8 dotarło do ostatniego etapu w tym ja
yes2.gif
a placyk zaliczyły tylko 4. Cały egzamin zdały więc tylko 4 osoby z 50-u! Podobno miesiąc temu zdawało 80 osób i przez teorię przeszło tylko 20, więc myślę, że i tak odniosłam sukces. Za miesiąc mam powtórkę i mam nadzieję, że tym razem zaliczę ten placyk. Mam sporo czasu żeby się obryć z przepisów egzaminacyjnych.
Tyle ode mnie, no chyba że jako ciekawostka M zapytał się mnie wczoraj kiedy mam dawać nogi na lampę - tłumacz - kiedy mam dni płodne. Ostatnio sprawiał wrażenie, że przeszła mu ochota na staranka ale widać oni rzeczywiście są z Marsa bo sprawiał inne wrażenie a myślał co innego.

No i muszę się pochwalić, że popełniłam obrazek na chrzciny dla dziewczynki. Jak odnajdę kabelek, to wrzucę fotkę, bo na miłość boską nie mogę tylko pisać o egzaminach.

Buziaki dla wszystkich i teraz już będę pojawiać się częściej
yes2.gif

Ostatnia edycja:
amalfi to masz fajną okazję .
Warto ją wykorzystać .
Zjola i super ,że tak ładnie poszło.
Za miesiąc zdasz już śpiewająco.:tak:

mam ochotę zrobić kolejną czapusię dla małej i przeglądam Wasze pomysły jako inspiracje :-):-):-)

ZJOLA jupiiiiiiiiii:-D, super ze zdałaś. Prawie zdałaś. Nastepnym razem uda ci sie w pełni, zobaczysz.:tak:
AS jak zrobisz czapke to ją pokaz

reklama
Do góry