reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

ale tu się horrory odgrywają...

koralikowa mam ten szal-nie sprułam... ale mam go gdzieś w worku w tym naszym mieszkaniu gdzie remont więc bym nie znalazła nawet...

reklama
Witam z rana.

Dotka kwiatek faktycznie duzy wychodzi. Moja czapka też wyszła większa niż planowałam ;)

Martusiowym kominem przypomniałyście mi, że w sumie to i mnie taki by sie przydał. Chyba sobie kupie dzisiaj włóczkę i powoli będę dłubać. Zawsze robię coś dla kogoś, a dla siebie to nic ;P A zaszaleję ... Kubusiowi też machnę czapę. Tylko trudno znależź jakić ciekawy wzór dla chłopca... Może któraś z was ma pomysł i chciałaby się nim podzielić? ;)

Miłego dzionka.

Acha zjola &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!

Zjola trzymam &&&
Kamea na Kube czapka mis by pasowala w kolorach brazu taka jak ja robilam jesli Ci chodzi o takie bajkowe czapeczki, wrzucam fotke dla przyomnienia

u mnie od rana leje na maxa i ciemno, ja w pracy i popijam herbatke malinowa z dzika roza :)

Załączniki

• IMG_0283.jpg
    IMG_0283.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 25
Dotka świetny pomysł. Misiową zrobię mu na zimę z grubiej włóczki. Grubą szybciej się robi ;P A teraz to mu zrobię w granatowo - czerwone paski. Juz taką kiedys miał,ale już jest za mała a ładnie mu pasowała. Dotka a masz gdzieś przepis na Twoją misiową czapę?

U mnie też się chmurzy... :/

Kamea na czapke przepis dawalam jakies pare stron temu, na rozmiar niemowalaka i na roczne dziecko, a na 2-3 latka nie mam, sama nie umiem wycelowac w tych rozmiarach dlatego metoda prob i bledow zrobilam te 2 rozmiary i zapisalam sobie na kartce. A oczki, uszka i nosek to z głowy na oko robilam

Ok. to sobie pozgapiam z Twojej fotki ;) Z rozmiarem sobie poradzę, w końcu modela mam w domu ;) Tym bardziej, ze Kuba ma dosyc dużą główkę, wiekszą niż rówieśnicy, co nawiasem mówiąc, też przysporzyło nam wiele zmartwień.

reklama
Do góry