reklama
Martusia85
Fanka BB :)
Na razie jeszcze drugi bucik muszę zrobić
A co potem? Nie wiem, muszę zobaczyć co na youtube będzie-bo nie wiem czy tak z książki bym zakapowała o co chodzi...
A co potem? Nie wiem, muszę zobaczyć co na youtube będzie-bo nie wiem czy tak z książki bym zakapowała o co chodzi...
Myślę, że bez problemu byś się zorientowała, skoro jako pierwszą robótkę w życiu zrobiłaś taki kwiatek śliczny Gdzieś widziałam, może nawet na tym wątku, takie śliczne sukieneczki w kompletach z bucikami, cacane W każdym razie trochę wiary w siebie - bo zdolna jesteś kobita
Martusia85
No dobrze-postaram się... To może sukieneczkę-jak znajdę "przepis"
Martusia85
O proszę hehe-mój już trochę wysłużony...
A ja zaraz przygotuję sobie trochę ciasta solnego (bo mi się nie cała sól zmieściła do słoiczka, to co będę tak w torebce trzymać;-)) i coś zrobię. Na pewno serduszko, bo kilka mi wisi na lampie, ale jedno się stłukło. I może znowu aniołka... Takiego do powieszenia na ścianie na przykład.
Do roboty się zatem zabieram, buźka
Do roboty się zatem zabieram, buźka
Mnie maćku zainteresowała tym decoupagem. I nawet przeglądałam na allegro takie mini zestawy na początek. Myślisz maćku, że to dobry pomysł kupić coś takiego na allegro? DECOUPAGE MINI ZESTAW 9elem. - FACHOWE PORADY (1463040393) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
reklama
Troszke malutkie te sloiczki... Ale w sumie wszystko jest. Ja nigdy nie kupowalam tego typu zestawow, bo mi szkoda kasy bylo;-)Mnie maćku zainteresowała tym decoupagem. I nawet przeglądałam na allegro takie mini zestawy na początek. Myślisz maćku, że to dobry pomysł kupić coś takiego na allegro? DECOUPAGE MINI ZESTAW 9elem. - FACHOWE PORADY (1463040393) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Uploaded with ImageShack.us
http://img10.imageshack.us/i/puzderko.jpg/
Ostatnia edycja:
Podziel się: