reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

maćku, to gdzie można kupić wszystkie te potrzebne rzeczy? W jakimś sklepie z farbami?
Przeglądam właśnie forum decoupage24.pl. I jakie cuda dziewczyny tam robią!!!! No w szoku jestem. Chyba się za to wezmę.

reklama
maćku, to gdzie można kupić wszystkie te potrzebne rzeczy? W jakimś sklepie z farbami?
Przeglądam właśnie forum decoupage24.pl. I jakie cuda dziewczyny tam robią!!!! No w szoku jestem. Chyba się za to wezmę.
Tak, w sklepie z farbami. Tylko to cos do spekan w sklepie dla artystow.

Masz racje - sluczne rzeczy mozna wyczarowac:tak:

Hej! Ja też się pochwale a co :-D

To moje rysunki :-)
Wszystkie prace wykonane są czarnym długopisem na różnych formatach ;-)
Sliczne!!! :tak:
Widze, ze kreca Cie klimaty orientalne. Mnie letko tez :tak:

A kręcą, nie powiem... ale najbardziej kręcą mnie nagie kobiety :-D

spokojnie, mam męża i staram się o dziecko, lubie je tylko bardzo rysować. Uważam ze nagie kobiece ciało jest czymś naprawdę pięknym :-)

maćku, jakie to ładne, coraz bardziej się nakręcam na tą technikę
fifka, śliczne rysunki, niektórzy to mają zdolności
Moje "wyroby" na razie schną, potem jeszcze malowanie :)
Miłego dnia

Fifka, jestem pod wrażeniem.
Ja Wam pokaże, jakie drzewko wykombinowałam jakiś czas temu, nie wiem, czy już go nie pokazywałam kiedyś - jeśłi tak, to wybaczcie ;)
mRZf43xMGTbfGeybaX.jpg

reklama
Tak, kwiatki origami - każdy robi się osobno. Strasznie długo to robiłam. Potem wbija się je w taka kulę-gąbkę z kwiaciarni, nadziałam na kijek i do doniczki. Wygląda to jak żywe w rzeczywistości.

Do góry