reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Uśmiechnij się, Mamusiu :)

reklama
Wama, swietne to jest! :-D Trzeba miec zdolnosci i wyobraznie, zeby cos takiego narysowac :-D:tak:

Myslicie, ze to co wkleila Dzustta jest mozliwe czy to fotomontaz? Bo zdjecie cudne :tak::-)

Sandra mysle ze przy mocno naciagnietej skorze i silnym dzidziusiu jest to mozliwe, chociaz z drugiej strony strasznie cienka musialaby byc ta skora. MOze babka miala trojaczki i tak sie rozpychaly.

to zdjęcie to fotomontaż. krąży już od długiego czasu w sieci. skóra brzucha jest na tyle gruba, że stópka dziecka nie byłaby w stanie z takimi szczegółami się na niej odkształcić. poza tym, dziecko chronione jest wodami, więc to dodatkowe zabezpieczenie. gdyby skóra brzucha była tak cieńka jak sugeruje zdjęcie to dziecko byłoby kiepsko chronione.
czy którejś z Was podczas ciązy dziecko było w stanie w taki sposób tać kopniaka? u mnie pojawiały się górki i to wszystko.
co nie zmienia faktu, że zdjęcie jest urocze :tak:

*Wchodzi facet do apteki i cichutkim głosem mówi:* *
- Nerwosol poproszę...
- Co proszę?
- NERWOSOL K***!!!* *

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------* *Przychodzi hipochondryk do lekarza i mówi:* *
- Panie doktorze, żona mnie zdradza, a nie rosną mi rogi.
- Proszę pana, z tymi rogami to tylko takie powiedzenie.
- Uff, a już myślałem, że mam niedobór wapnia.*
*------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------*

*Wychodzi TIR-ówka z samochodu i na pożegnianie mówi do kierowcy :
...BĄDŹ ZDRÓW!*
*------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------*

> > xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx > > > > > > Dentysta schyla się właśnie nad pacjentem i ma zamiar rozpocząć > borowanie, > >
gdy nagle zastyga w bezruchu i pyta nieufnie: > >
- Czy mi się to tylko wydaje, czy też trzyma pan rękę na moichjądrach? > >
Pacjent spokojnym głosem: > >
- To tylko taka mała asekuracja. Bo przecież nie chodzi o to, żebyśmy sobie ból zadawali... Prawda, Panie Doktorze...?

> > xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Mały Jasio ogląda z wielkim zainteresowaniem swojego siusiaka.
- Mamo, czy to mój mózg?
- Nie synku, jeszcze nie....
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Pukanie do drzwi. Otwiera pani domu, za progiem żebrak:
> > - A czego wam trzeba, dobry człowieku?
> > - Kawałek chleba, szanowna pani, gdyby się znalazł, byłbym nad wyraz zobowiązany...
> > - Ach, dobry człowieku, macie szczęście! Mieliśmy dzisiaj małą uroczystość i sporo tortu zostało!
> > - Ależ! Szanowna pani zbyt łaskawa! Tylko chleba kawałek!
> > - Ach, dobry człowieku! To żaden kłopot!
> > Pani domu przynosi spory kawał tortu i z dumą wręcza go żebrakowi.
> > Ten, chcąc nie chcąc przyjmuję i pod nosem szepcze:
> > - K...! Jak teraz denaturat przez to ***** przesączyć?

reklama
Do góry