reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zmartwienie?

reklama
Ciekawe jak by czuł się chłopak opki, jakby wysyłała jego bratu zdjęcia gołego brzuszka z podpisem, tu zamieszka jego bratanek. :D Kiedyś. W przyszłości.

Właśnie o to mi chodzi.. to jest dla mnie dziwna sytuacja, moim zdaniem to jest przekroczenie intymności, nie wiem czy wie o tym jego brat.. ale ja osobiście byłam w wielkim szoku i oburzona, zrobiło mi się przykro i nie wiem co o tym myśleć.
Może dla niej jest to normalne, ale nie każda kobieta tak myśli np. Ja. Ciekawe jak by zareagował mój chłopak gdybym była w ciąży i wysyłała takie rzeczy jego bratu..
ja rozumiem że się cieszy bo to jej pierwsze dziecko ale trzeba zachować chyba pewne granice 🤔 można o tym rozmawiać, powiedzieć że wszystko jest dobrze, pokazać zdjęcie z usg wszystkim by się pochwalić jak rośnie.. ale żeby aż tak?! I tylko mojemu facetowi takie intymne filmiki nagrywać? Nie wiem już sama co o tym myśleć.. 😔😒

Właśnie o to mi chodzi.. to jest dla mnie dziwna sytuacja, moim zdaniem to jest przekroczenie intymności, nie wiem czy wie o tym jego brat.. ale ja osobiście byłam w wielkim szoku i oburzona, zrobiło mi się przykro i nie wiem co o tym myśleć.
Może dla niej jest to normalne, ale nie każda kobieta tak myśli np. Ja. Ciekawe jak by zareagował mój chłopak gdybym była w ciąży i wysyłała takie rzeczy jego bratu..
ja rozumiem że się cieszy bo to jej pierwsze dziecko ale trzeba zachować chyba pewne granice 🤔 można o tym rozmawiać, powiedzieć że wszystko jest dobrze, pokazać zdjęcie z usg wszystkim by się pochwalić jak rośnie.. ale żeby aż tak?! I tylko mojemu facetowi takie intymne filmiki nagrywać? Nie wiem już sama co o tym myśleć.. 😔😒
A jak się zorientowałaś, że ona to robi?

No ja też bym się wkurzyła szczerze mówiąc, poczułabym się hmmm trochę jakby zdradzona? jeszcE jakby mój chłop się tak jarał. Chyba tylko.porozmawiac z chłopem zostaje. Może jak on przestanie się tak ekscytować jej filmikami itd to ona też przestanie tak to rozsyłać.

reklama
A jak się zorientowałaś, że ona to robi?
Raz miałam mu coś przeczytać z jego telefonu, wiadomość. Wchodząc w wiadomości zauważyłam zdjęcie które ona mu przysyłała i z ciekawości weszłam na ich czat i zauważyłam więcej takich zdjęć/filmików o których mi nie mówił, a filmik w którym pokazała jak dziecko kopie powiedział mi o tym sam.

Do góry