reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zmartwienie?

Ja chyba jestem jakaś dziwna albo naiwna, ale ja nie widzę w tym nic takiego. Mojego faceta brat też był mega podekscytowany moją ciążą. W końcu miał mu się urodzić bratanek. Często dzwonił do mojego partnera, pytał jak się czuję, jak było u lekarza itd. Szczerze przeżywał z nami tę ciążę. Co prawda nie wysyłałam mu nic, ale partner już tak i nie widzę w tym nic złego. Nie wiem co jest tak intymnego w zdjęciu usg 🤷🏻‍♀️ Szwagier został chrzestnym i uwielbia naszego synka.
Gdy mojemu bratu rodziło się dziecko ja również bardzo to przeżywałam, jestem jego chrzestną i jesteśmy zżyci.
Pytanie czy dziewczyna brata Twojego faceta wie o Waszych kłopotach z płodnością?

reklama
Ja chyba jestem jakaś dziwna albo naiwna, ale ja nie widzę w tym nic takiego. Mojego faceta brat też był mega podekscytowany moją ciążą. W końcu miał mu się urodzić bratanek. Często dzwonił do mojego partnera, pytał jak się czuję, jak było u lekarza itd. Szczerze przeżywał z nami tę ciążę. Co prawda nie wysyłałam mu nic, ale partner już tak i nie widzę w tym nic złego. Nie wiem co jest tak intymnego w zdjęciu usg 🤷🏻‍♀️ Szwagier został chrzestnym i uwielbia naszego synka.
Gdy mojemu bratu rodziło się dziecko ja również bardzo to przeżywałam, jestem jego chrzestną i jesteśmy zżyci.
Pytanie czy dziewczyna brata Twojego faceta wie o Waszych kłopotach z płodnością?
Ja uważam, że to ci innego, jak brat bratu pokazuje, a co innego, jak szwagierka.. Po prostu.. Dla mnie to niestosowne i tyle. Ale w Towim wypadku to co innego

Rozmawianie o tym, pokazanie zdjęcia to jest co innego.. sama mówisz że mu nic nie wysyłałaś w typu filmik z wizyty u lekarza czy tez nagi brzuch jak dziecko kopie.. nie chodzi mi o samą rozmowę czy pytanie się czy dziecko jest zdrowe, ale to już inny poziom.

Nie wie o tym. Ale i tak to nie ma znaczenia.

Do góry