reklama
L
lwica
Gość
Sylwia kazdy sie martwi przed usg ,a pozniej okazuje sie ze niepotrzebnie wiec napewno bedzie dobrze.
Daj znac i przeslij buziaczka malenstwu od nas.
Daj znac i przeslij buziaczka malenstwu od nas.
anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
Z tym dyndaniem to roznie bywa bo moze to byc raczka lub pempowinka wiec pewnosci nigdy nie ma ani w przypadku dziewczynek ani chlopcow. Pozdrawiam. Aniakacha107 pisze:KASIA 178 to sie zdziwiliscie na USG,no i super gratuluje Bartoszka,fajnie tak przez polowe ciazy myslec ze to dziewczynka,a pozniej ze chlopczyk ciekawe co sie urodzi ;D ;D ;D
chlopczykow latwiej rozpoznac na USG,bo jak cos im dynda to na 100%chlop, a dziewczynce zawsze moze cos jeszcze urosnac lub jest takie malutkie,ze jeszcze nie widac.. :
karolla,puma GRATULUJE DZIEWCZYNEK!!!!!BABKI GORA) chociaz ja sama nie wiem kogo mam w brzuszku,wiem tylko,ze budzi sie jak tatus do pracy wychodzi i strasznie sie wierci,ale lubie to uczucie)
papa pozdrowionka
Kasia178
Fanka BB :)
U nas dwóch ginów dało 100% pewności bo bardzo wyraźnie na usg genetycznym było widać i jajeczka i siusiaczka, jak już pisałam, jedną rączkę dzidziuś trzymał w buźce a jedną łapał pępowinkę. A "męskie klejnociki" wychodziły wprost z małego ciałka we właściwym sobie miejscu tak, że nawet mąż zauważył je od razu, a jak on coś rozpoznaje na usg to musi to być naprawdę widoczne Mnie tam wszystko jedno, jaka płeć, aby zdrowe, ale tu mamy stuprocentową pewność
SylwiaZ
Styczniowe mamy'06
DZiewczynki, już po strachu. Małe jest całe i zapowiada się, że zdrowe.
Pokazało mi dzisiaj swoje stópki. Wyglądały tak jak ślady odbite na piasku.
Na dzień dobry dostało czkawki. Pewnie się dziecina przestaszyła tej wielkiej głowicy.
Waży 465g. To podobno troszkę więcej niż na swój wiek. No i wszystko poza tym z nim ok.
Cieszę się jak nie wiem.
Bardzo mi miło, że trzymałyście za nas kciuki
Pokazało mi dzisiaj swoje stópki. Wyglądały tak jak ślady odbite na piasku.
Na dzień dobry dostało czkawki. Pewnie się dziecina przestaszyła tej wielkiej głowicy.
Waży 465g. To podobno troszkę więcej niż na swój wiek. No i wszystko poza tym z nim ok.
Cieszę się jak nie wiem.
Bardzo mi miło, że trzymałyście za nas kciuki
reklama
Podziel się: