reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG

Sylwia!

Napewno wszystko będzie w porządku. Trzymam kciuki za ciebie i twojego maluszka. Daj koniecznie znać po wizycie jak było.

Pozdrawiam!

reklama
Sylwia nie denerwuj sie niepotrzebnie!!
Dzidzia jest na pewno zdrowiutka a Ty ciesz sie że ją zobaczysz cudowny moment!!!
Daj znać po wizycie!!!

Sylwia kazdy sie martwi przed usg ,a pozniej okazuje sie ze niepotrzebnie wiec napewno bedzie dobrze.
Daj znac i przeslij buziaczka malenstwu od nas.

kacha107 pisze:
KASIA 178 to sie zdziwiliscie na USG,no i super gratuluje Bartoszka,fajnie tak przez polowe ciazy myslec ze to dziewczynka,a pozniej ze chlopczyk:) ciekawe co sie urodzi ;D ;D ;D
chlopczykow latwiej rozpoznac na USG,bo jak cos im dynda to na 100%chlop, a dziewczynce zawsze moze cos jeszcze urosnac lub jest takie malutkie,ze jeszcze nie widac.. ::)
karolla,puma GRATULUJE DZIEWCZYNEK!!!!!BABKI GORA:)) chociaz ja sama nie wiem kogo mam w brzuszku,wiem tylko,ze budzi sie jak tatus do pracy wychodzi i strasznie sie wierci,ale lubie to uczucie:))
papa pozdrowionka
Z tym dyndaniem to roznie bywa bo moze to byc raczka lub pempowinka wiec pewnosci nigdy nie ma ani w przypadku dziewczynek ani chlopcow. Pozdrawiam. Ania

U nas dwóch ginów dało 100% pewności bo bardzo wyraźnie na usg genetycznym było widać i jajeczka i siusiaczka, jak już pisałam, jedną rączkę dzidziuś trzymał w buźce a jedną łapał pępowinkę. A "męskie klejnociki" wychodziły wprost z małego ciałka we właściwym sobie miejscu tak, że nawet mąż zauważył je od razu, a jak on coś rozpoznaje na usg to musi to być naprawdę widoczne ;) Mnie tam wszystko jedno, jaka płeć, aby zdrowe, ale tu mamy stuprocentową pewność :)

DZiewczynki, już po strachu. Małe jest całe i zapowiada się, że zdrowe.
Pokazało mi dzisiaj swoje stópki. Wyglądały tak jak ślady odbite na piasku.
Na dzień dobry dostało czkawki. Pewnie się dziecina przestaszyła tej wielkiej głowicy.
Waży 465g. To podobno troszkę więcej niż na swój wiek. No i wszystko poza tym z nim ok.
Cieszę się jak nie wiem.
Bardzo mi miło, że trzymałyście za nas kciuki

reklama
Sylwia bardzo sie ciesze ze dzidzia zdrowa i wogole ze wszystko jest ok :) :) :)
Co do szczepienia to szczerze powiem ze nie mam pojecia.Pozdrawiam wszystkie mamusie i zycze slodkich snow

Do góry