reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG

ojej kasiu strasznie mi przykro ale co sie odwlecze to nie uciecze napewno w nastepnym terminie sie uda i zobaczycie z mezem dzidzie :)

reklama
Dziewczyny!
A my juz w Turcji, szczesliwie z tatusiem!!!!!!!! I dzis poszlismy razem na USG i okazalo sie ze bedziemy mieli corcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tak sie oboje cieszymy bo bardzo chcielismy coreczki, ktora doslownie sie nam wysnila, Zuzia (imie tez wysnilismy). Jest cudownie. Dotad na USG dzidzia sie nie chciala samej mamie ujawnic. A przy tatusiu to raz, dwa, trzy no i tatus juz twierdzi ze bedzie corcia tatusia... I juz sie martwi co to bedzie, jak bedzie trzeba amantow odganiac, mala na dyskoteke z kuzynka, a tatus za nimi..... Pozdrawiam. Anusia

Anusia kanusia wielkie gratulacje odrazu z twojego postu widac ze zadowolona i rozpromieniona tylko pozazdroscic :)
pozdrowienia dla corci i tatusia no i mumusi przedewszystkim:)

Karolla, miło CIe zobaczyc w całej okazałości,widziałam TWoje brzusio na forum u lutowych mamuś :) Gratulacje ślicznego brzusia.
Pozdrowionka

Dzięki Puma!!
Mam już naprawdę spory brzuszek dobrze że jest troche chłodniej
bo miałam dosyć upałow!!
Pozdrowionka!

No i d... mamy pecha- gin został wezwany na dyżur do szpitala. Następna wizyta w następny piątek :( a tak się już nastawiłam...i znowu tyle czekania.Życie...

Bardzo mi przykro Izabelko, zobaczysz tydzień szybciutko minie i zobaczysz swoje maleństwo ja mojego synka wisziałam tydzień temu, a już chciałabym sprawdzic co u niego słychać ;)

reklama
Dziewczyny ja mam wizyte dopiero za dwa tygodnie :( mam nadzieje ze z dzidzia wszystko dobrze, a Usg mam miec robione w 30 tygodniu wiec jeszce troche czasu, ale wytrzymam tzreba byc dzielnym.Trzymajcie sie mamuski

Do góry