reklama
DziOObek
Styczniowe mamy'06
Ojej tak mi przykro Izabelko a u nas Oskarowi sie przypomnialo jak ogladal dzidzie z USG 3D i sobie zazyczyl zeby mu puscic oczywiscie on chwilke i do zabawek ale my z opiekunka ogladalismy caly filmik znowu mi sie lezka w oku zakrecila jak Zobaczylam moje "kruszynke" Aleksa
a narazie dziennie bierzemy wieczorkiem stetoskop do reki i sluchamy serduszka malenstwo nie zawsze nam sie udaje ,a czasami maly kopie chyba mu sie niepodoba
a narazie dziennie bierzemy wieczorkiem stetoskop do reki i sluchamy serduszka malenstwo nie zawsze nam sie udaje ,a czasami maly kopie chyba mu sie niepodoba
bata
Styczniowe mamy'06
a propo tego pomysłu z własnym USG, jestem z zawodu lekarzem weterynarii i pracuję na uczelni, a USG u nas dostatek - to sprzęt taki sam jak w medycynie ludzkiej, ale nie mam odwagi robić sobie USG, bo gdy nie jest się fachowcem to można nieżle się zestresować, a przy okazji znajomi dołożą swoje interpretacje obrazu widzianego w USG
ale pozostaję przy podsłuchiwaniu mojego maleństwa stetoskopem ;D
ale pozostaję przy podsłuchiwaniu mojego maleństwa stetoskopem ;D
DziOObek
Styczniowe mamy'06
bata masz racje ,a co do statoskopu to my tez podsluchujemy malego alen ie zawsze mus sie to podoba zauwazylismy z mezem ze jak maz do niego mowi takim swoim jezykiem typu "ty ty ty bobasku" to maluch jakby rozumial daje mi kuksanca
Ja wiem ze coniektorzy powiedizeli by ze to zbieg okolicznosci ale my wierzymy ze dzidzia slyszy i wie ze bardzo na nioego wszyscyu czekaja
Ja wiem ze coniektorzy powiedizeli by ze to zbieg okolicznosci ale my wierzymy ze dzidzia slyszy i wie ze bardzo na nioego wszyscyu czekaja
Bunia ostatnio gdzieś wyczytałam, że najlepiej wpływa na rozwój dzidziulka muzyka Mozarta hi hi hi teraz tylko Mozart i nic więcej Ale co prawda to prawda, mój synek nie przepada za mocną muzyką bo zawsze strasznie kopie
Pozdrowionka dla brzuszków
Pozdrowionka dla brzuszków
reklama
Podziel się: