reklama
Paulina 25
Zaciekawiona BB
Dzioobek - gratulacje!!Piekny chłopak!!!!Oby tylko zdrowy i mamusia szczęsliwa była!Ale pamiętaj musisz dbac o siebie!A Twój Oskar to naparwde mądry mały facet -dba o mamę!
DziOObek
Styczniowe mamy'06
Dzieki dziewczyny to naprawde mile co mowicie a ja tylko jak moge w necie wyszukuje jakies zabawy slowne malowanki i takie inne zeby go zajac dopoludnia poki maz w pracy .
Bo inaczej mysle ze ciezko by bylo .
Dziewczyny na dzieciaczkach naprawde maja super pomysly
dzisiaj przez ponad pol godziny rzucalismy sie z malym kulkami z gazety ja oczywiscie lezac a maly ganial po calym pokoju a mial ubaw ze hohoho ,wiedizalam ze takim czyms jak kulka z gazety krzywdy nie zrobi ani mnie ani ja jemu
nawet kilka przez balkon wylecialo
a powiem wam ze takie 14 mieszieczne dziecko zajac jedna zabawa przxez pol godziny to jest niezle wyzwanie
narazie jestem zadowolona ze dajemy rade nie ukrywam ze internet mi w tym pomaga bo Oskar to maly komputerowiec jak juz wszystkie zabawy zawodza to kladziemy sie na lozku bierzemy komputerek i szukamy stron dla dzieci potrafi tak patrzec i bawic sie malowac ukladac przez dluzszy czas .
Ale to jak juz inne zawodza bo nie chce go przyzwyczajac do tv i komputera .
niestety czasami musze
Bo inaczej mysle ze ciezko by bylo .
Dziewczyny na dzieciaczkach naprawde maja super pomysly
dzisiaj przez ponad pol godziny rzucalismy sie z malym kulkami z gazety ja oczywiscie lezac a maly ganial po calym pokoju a mial ubaw ze hohoho ,wiedizalam ze takim czyms jak kulka z gazety krzywdy nie zrobi ani mnie ani ja jemu
nawet kilka przez balkon wylecialo
a powiem wam ze takie 14 mieszieczne dziecko zajac jedna zabawa przxez pol godziny to jest niezle wyzwanie
narazie jestem zadowolona ze dajemy rade nie ukrywam ze internet mi w tym pomaga bo Oskar to maly komputerowiec jak juz wszystkie zabawy zawodza to kladziemy sie na lozku bierzemy komputerek i szukamy stron dla dzieci potrafi tak patrzec i bawic sie malowac ukladac przez dluzszy czas .
Ale to jak juz inne zawodza bo nie chce go przyzwyczajac do tv i komputera .
niestety czasami musze
Dzioobek nie martw sie przeciez musisz sobie radzic jak meza nie ma, zreszta od komputera i tv nie da sie dzieci uchronic przeciez im sie to tez nalezy oczywiscie nie mozna tego traktowac jak elektroniczna opiekunke znam pare takich mamus ktore sadzaj dziecko przed tv wlaczaja bajki i sie ciesza zae dziecko takie spokojne maja czas na wszystko.Pozdrawiam
Dzioobek a ta zabawa w kulki musialabyc zabawna trzeba kiedys wyprobowac.Pozdrawiam Buziaki
Dzioobek a ta zabawa w kulki musialabyc zabawna trzeba kiedys wyprobowac.Pozdrawiam Buziaki
reklama
Podziel się: