reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

USG

bunia, a masz faworyta, bo ja bardzo chcę córeczkę, chociaż chłopaczek też będzie oczkiem w głowie mamusi :laugh:

reklama
karolla gratuluje piekny brzusio:)
Ja ostatnio nawet mam dobry humor ale bylo czasami ciezkowsciekalam sie o byle co i na byle kogo :) szok oby juz te czarne humory nie wrocily :)

Właśnie dziewczynki zauważyłam że moj mężuś cieszy się z ciąży ale nie angażuje sie tak jak ja, już bym chciała oglądać mebelki, wózki, ciągle czytam w książce
o ciąży o rozwoju naszej dzidzi, oglądam narodziny w club wiem ze nie można dac sie zbzikowac ale czemu faceci nei interesują si etak ciążą jak my??
Wiem ze u nas już działa instynkt macierzyński a co z facetami czy aż do porodu nie bedą czuć instynktu ojcowskiego??
Ach złosć mnie czasem bierze na mojego ....
Pozdrowionka

Sylwuś, nie denerwuj się, wszystko będzie dobrze :) miłych wrażeń, napisz co i jak po wizycie. pozdrawiam Ciebie i dzidziolka :)

Hura!
Widzialam i slyszalam juz dzidzie,ale jak narazie powstrzymalismy sie od ciekawosci i nie znamy jeszcze plci,ale teraz to nie wazne ,najwazniejsze jest to,ze jest wszystko w porzadku,ale nastepne usg i wyniki badan mam za 3 tygodnie i chcialabym przekazac Wam te sama wiadomosc,ale troszke sie martwie bo mialam ostatnio zawroty glowy wiec moze czegos mi brakuje.
Sylwusmialam dokladnie takie same obawy,z jednej strony strach a z drugiej radosc,do tego przytylam tylko 3 kg ,ale brzusiu juz duzy i lekarz twierdzi,ze z dzidzia jest jak najlepiej narazie,odpukac w niemalowane drewno. :D
Co do mezow to po tym jak zobacza to do nich chyba bardziej to dociera,ze naprawde beda tatusiami,jak tylko mozecie to bierzcie ich z soba.
Powodzenia ;)

Mój mężulo jest na kazdym USG i żadnego nie przepuści pod koniec września wyjeżdza na targi ale termin USG tak ustawiliśmy że jeszcze bedzie na badaniach
nasza doktor pozmieniała w gabinecie i mamy teraz duży monitor na ściance na którym widzimy dzidzię jak ulał ;D

reklama
Do góry