reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

USG

Dzięki dziewczynki jestem bardzo szczęśliwa!! Puma no to bedzie parka chłopiec i dziewczynka!!
Masz już imię bo ja chcę Julcie :)
Pozdrowionka!!!
Oto fotki mojego brzusia dzisiaj rano!!
Jest wielgachny!!
karolla12qv.jpg

karolla33ki.jpg

reklama
Izabelka dzięki bardzo:):)
Karolla miałam morfologię na poprzednią wizytę więc może faktycznie co drugą:)
Trzymajcie się cieplutko pozdrowionka

Hi hi hi super brzusio,faktycznie całkiem spory i bardzo ładniutki:):) Powiem Ci,że jakby była dziewczynka to tez chcieliśmy dac Julka ale tyle ostatnio jest Julii,że stwierdziliśmy,że trochę nie za bardzo.Chłopak miał być KAcper,ale takowych tez jest straszliwie dużo więc nasze typy upadły,teraz nie mam pojęcia może Ty masz jakiś pomysł??

Karolla brzusi przesliczny!!! Jeszce raz gratuluje corci, mnie sie dzis snilo, ze urodzilam chlopaka ktory po dwoch dniach okazal sie dziewczynka ehh... te sny zaczynaja mnie przesladowac

Dzięki za pochwałę mieszkanka mojej córci!!

Puma ja miałam dwa typy właśnie Julcie lub Kacperka ;D wiem że to popularne imiona
ale mi sie podobają bardzo! Nie upieram się że bede obstawać przy tym imieniu bo ponoć
po porodzie czesto daje sie jeszcze zupełnie inaczej na imię wiec wszystko jest możliwe,
a może 23 wrzesnia na wizycie okarze sie że to bedzie chłopak ale by było ;D a już dzisiaj kupiłam sukieneczkę i różowy komplecik!!
Pozdrowionka

Karolla ja następną wizytę mam 21 września :):) Hi hi hi ale by było gdyby sie nam pozmieniało nagle,chociaż oglądałam to USG w domciu i jak nic wygląda na chłpoaka,miejmy jednak nadzieję,że nic się nie zmieni bo w poniedz chcę w końcu męża zaciągnąć do sklepu bo coś się nie interesuje za bardzo zakupami.
Ehhh wogóle dziewczyny,Wy tez macie czasami takiego doła a wręcz całą dolinę:(:(:( Od wczoraj mi strasznie smutno i wszystko mnie wkurza a jeszcze mój mąż nie ma dla mnie wogóle czasu i jakoś tego nie zauważa!!:( Nie ma go w domu i całymi dzniami sama siedze i gadam albo z Hipciem albo z piesem,uhhh strasznie mi znowu smuno. DObra już nie marudzę:(:(
Pozdrowionka i całuski dla brzusiów

Puma ja tez mam takie dni wszystko mnie drazni jestem smutna i bywa nawet, ze mam pretensje do meza ze pracuje, ale coz tak chyba ma byc.Pozdrawiam

drogie mamusie, trochę mnie nie było, jak ja wam zazdroszczę, że znacie juz płeć waszych maleństw, ja prawdopodobnie dowiem sie dopiero 5 września - oby dzidzius dobrze sie ułożył i było wszystko widać, chociaż ostatnio jak byłam na zakupach i chciałam kupić sukienusię to moje maleństwo uraczyło mnie dość silnym kopniakiem, tylko nie wiem czy dawało znać że jest dziewuszką czy chłopaczkiem :D

reklama
Do góry