reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

USG

Karolla napewno wszystko będzie dobrze,wiesz,że oni zawsze przesadzają z tymi korkami,nie będzie tak źle:)A'propos tych wyników to po prostu nie wiem czy doktor zapomniała czy to celowe.Pozdrawiam cieplutko

reklama
Karolla zycze powodzenia w dojechaniu do gin daj znac jak tam po wizycie!

Ja dzis odebralam wyniki morfologii najgorsze ze sie wogole na tym nie zanm a WBC mam powyzej normy(norma do 10) a ja mam 10,5 moze wiecie co to oznacza?

Pozdrawiam Mausie i ich Brzusie

Kasiu skoro Ci tak spadła krew, to jedz dużo buraków,pietruszki,brokułów,czasami wątróbkę drobiową,szpinak,soki z aronii,suszone morele,orzechy.Powodzenia i pozrowionka

Bunia, WBC to sa białe ciałka krwi,norma jest do 11-12 więc jestes w górnej granicy,nie jest to jeszcze nic złego.Trzymaj się ciepło papatki

Puma bardzo dziekuje troszke sie wystraszylam bo na tych badaniach ktore mam pisze ze norma do 10 dzieki bardzo bede spokojniejsza 1 mam wizyte u gin wiec zobaczymy/ Dziekuje jeszcze raz pa

Dziewczynki na pewno dam wam znac co i jak po wizycie postanowilismy z mężem wyjechac o 16.00 z pracy by sie spokojnie wyrobic mam nadzieję że się wyrobimy alez się cieszę !!! Będe na wizycie z babcią i mężusiem hi hi cała rodzinka się zbierze !!
Nastawiam sie że dowiem sie chociaz jaka jest płeć ale boję się że doktor nic nie ujrzy i nie chce sie nastawiać
Pozdrowionka !!!

karolla raczej mozesz sie nie dowiedziec - w 16-tym tygodniu to troszeczke chyba za szybko... ja w 22-gim jestem i nie wiem, bo akurat dzidzia sie tak ulozyla, ze nie bylo widac :) Ale powiedzial, ze raczej nie widzi jajeczek i pisiaka - ale tez sie wole nie nastawiac - chociaz od poczatku ciazy mialam przeczucie ze dziewczynka bedzie :)
Pozdroweczka :)

No zobaczymy Wanda nie chce sie nastawiać ale bardzo bym chciała moja szwagierka u tej samej doktor już wiedziała w 16tyg co urodzi
i sie sprawdziło wiec nie trace nadzieji!!

reklama
Bunia biale krwinki czyli leukocyty faktycznie jest norma do 10000 a to ze masz troszke podwyzszone to jakis stan zapalny ale masz niewiele podwyzszony poziom iwec nie masz sie czym martwic wystarczy ze zab ci sie gdzies psuje albo zlapalas katar lekkie przeziebienie itp.stany i leukocyty wzrastaja .Ja mam od zawsze 12000 i lekarze nie wiedza z czego i moj lekarz rodzinny stwierdzil ze widocznie dla mnie jest wyzsza norma:)

Do góry