reklama
Karolla zycze powodzenia w dojechaniu do gin daj znac jak tam po wizycie!
Ja dzis odebralam wyniki morfologii najgorsze ze sie wogole na tym nie zanm a WBC mam powyzej normy(norma do 10) a ja mam 10,5 moze wiecie co to oznacza?
Pozdrawiam Mausie i ich Brzusie
Ja dzis odebralam wyniki morfologii najgorsze ze sie wogole na tym nie zanm a WBC mam powyzej normy(norma do 10) a ja mam 10,5 moze wiecie co to oznacza?
Pozdrawiam Mausie i ich Brzusie
Dziewczynki na pewno dam wam znac co i jak po wizycie postanowilismy z mężem wyjechac o 16.00 z pracy by sie spokojnie wyrobic mam nadzieję że się wyrobimy alez się cieszę !!! Będe na wizycie z babcią i mężusiem hi hi cała rodzinka się zbierze !!
Nastawiam sie że dowiem sie chociaz jaka jest płeć ale boję się że doktor nic nie ujrzy i nie chce sie nastawiać
Pozdrowionka !!!
Nastawiam sie że dowiem sie chociaz jaka jest płeć ale boję się że doktor nic nie ujrzy i nie chce sie nastawiać
Pozdrowionka !!!
karolla raczej mozesz sie nie dowiedziec - w 16-tym tygodniu to troszeczke chyba za szybko... ja w 22-gim jestem i nie wiem, bo akurat dzidzia sie tak ulozyla, ze nie bylo widac Ale powiedzial, ze raczej nie widzi jajeczek i pisiaka - ale tez sie wole nie nastawiac - chociaz od poczatku ciazy mialam przeczucie ze dziewczynka bedzie
Pozdroweczka
Pozdroweczka
reklama
DziOObek
Styczniowe mamy'06
Bunia biale krwinki czyli leukocyty faktycznie jest norma do 10000 a to ze masz troszke podwyzszone to jakis stan zapalny ale masz niewiele podwyzszony poziom iwec nie masz sie czym martwic wystarczy ze zab ci sie gdzies psuje albo zlapalas katar lekkie przeziebienie itp.stany i leukocyty wzrastaja .Ja mam od zawsze 12000 i lekarze nie wiedza z czego i moj lekarz rodzinny stwierdzil ze widocznie dla mnie jest wyzsza norma
Podziel się: