reklama
anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
Znaczy, tak. Mi doktor powiedzial, ze plec okresla sie okolo 24 tygodnia. Ja sobie mysle, ze pewnie czasem widac i wczesniej ale moze on nie chce ryzykowac slepego strzalu, przeciez to strasznie nastawia itd. A podobno to zalezy jeszcze od sparatu USG, sa jakiej trojwymiarowe i wtedy latwo mozna zobaczyc. U mnie na zdjeciu pieknie bylo widac dzidziulka ale na plec podobno mimo wszystko za wczesnie... Coz musze czekac. A tez bardzo liczylam...
Kasia178
Fanka BB :)
Mi gin w 15 tyg powiedział, że to dziewczynka, dzidzia rozkraczyła obie nóżki i wyrażnie nie było widać siusiaczka. ale powiedział, że czasem siusiaczek ujawnia się dopiero około 16 tygodnia. zobaczymy co jutro powie na USG. I co nam dzidzia pokaże i czy pokaże ;D
Ale Ci zazdroszczę ja muszę do piątku czekać z wizytą
jeszcze odbieram wyniki testu potrójnego z nova medical który robiłam w piątek
jak mnie baba nakłuła to tak ze mam wylew na ręce makabra!!!
Puma pamiętasz może ile miałaś NT czyli przeziernosci karkowej?? Ja miałam robione
na początku 11tyg i było 0.13 wiem że ilość NT jest zależna od wieku ciąży!!
Pytam tak z ciekawości!!
Pozdrowionka mam nadzieje ze jutro sie ochłodzi bo mam dosć upałów
a Ty Puma czujesz już ruchy maleństwa bo ja 2 razy wieczorkiem czułam małe uderzonka
i na razie cisza!!
jeszcze odbieram wyniki testu potrójnego z nova medical który robiłam w piątek
jak mnie baba nakłuła to tak ze mam wylew na ręce makabra!!!
Puma pamiętasz może ile miałaś NT czyli przeziernosci karkowej?? Ja miałam robione
na początku 11tyg i było 0.13 wiem że ilość NT jest zależna od wieku ciąży!!
Pytam tak z ciekawości!!
Pozdrowionka mam nadzieje ze jutro sie ochłodzi bo mam dosć upałów
a Ty Puma czujesz już ruchy maleństwa bo ja 2 razy wieczorkiem czułam małe uderzonka
i na razie cisza!!
Karolla coś wiem o tych WIELGACHNYCH igłachJa koniom daje zastrzyki cieńszymi a nas takim czymś traktują
Karolla do piątku to tylko dwa dni dłużej,wierzę w Ciebie,że przetrwasz te( z drugiej strony potwornie dłuuugie) 2 dni.
Co do przezierności to za nic nie moge sobie przypomnieć ile to było,jutro będę w domciu to sprawdzę i Ci napiszę.
Mówisz małe uderzonka Świetne uczucie nie?? Mój Hipcio od trzech dni tak potwornie bryka,szczególnie wieczorem,że wczoraj aż podskoczyłam na ławce,chyba jakiś aerobik uprawia czy jak Nawet jak przyłożyłam rękę do brzusia to poczułam kopniakaMam nadzieję,że aktywność w brzuchu nie przekłada się na aktywność po urodzeniu,oby...I tak codziennie z coraz większą intensywnością
Pozdrowionka i trzymaj się twardo do piątku,ja tez mam już dość tej duchoty nawet odetchnąć porządnie nie można!!
Karolla do piątku to tylko dwa dni dłużej,wierzę w Ciebie,że przetrwasz te( z drugiej strony potwornie dłuuugie) 2 dni.
Co do przezierności to za nic nie moge sobie przypomnieć ile to było,jutro będę w domciu to sprawdzę i Ci napiszę.
Mówisz małe uderzonka Świetne uczucie nie?? Mój Hipcio od trzech dni tak potwornie bryka,szczególnie wieczorem,że wczoraj aż podskoczyłam na ławce,chyba jakiś aerobik uprawia czy jak Nawet jak przyłożyłam rękę do brzusia to poczułam kopniakaMam nadzieję,że aktywność w brzuchu nie przekłada się na aktywność po urodzeniu,oby...I tak codziennie z coraz większą intensywnością
Pozdrowionka i trzymaj się twardo do piątku,ja tez mam już dość tej duchoty nawet odetchnąć porządnie nie można!!
No widzę że Twój mieszkaniec to już na całego bryka u mamusi ale fajnie!!! W koncu jest starszy o 2tyg od mojego brzdąca
co do tego NT to pytam tak dla porównania wiesz babska ciekawość
jakoś dam radę do piątku ale niech ten tydzien szybko minie
Aha Puma w H&M jest przecena rzeczy ciązowych ale tylko niektórych ja kupiłam
rybaczki czerwone za 50zł ze 100zł były przecenione wiec jakbyś czegoś szukała
to warto tam popatrzec zawsze coś taniej się kupi!!
Pozdrowionka!!!
co do tego NT to pytam tak dla porównania wiesz babska ciekawość
jakoś dam radę do piątku ale niech ten tydzien szybko minie
Aha Puma w H&M jest przecena rzeczy ciązowych ale tylko niektórych ja kupiłam
rybaczki czerwone za 50zł ze 100zł były przecenione wiec jakbyś czegoś szukała
to warto tam popatrzec zawsze coś taniej się kupi!!
Pozdrowionka!!!
reklama
Podziel się: